Set pentru usi glisante Saturn (1 usa) 2400mm

In stoc
Cod
1016196
144,83 lei
Cantitate
- +
  • Livrare în toată țara prin curierat rapid
  • Retur 30 de zile
  • Termenul de garanție al produselor este de 12 luni pentru persoanele juridice și de 24 de luni pentru persoanele fizice și se calculează de la data ridicării mărfurilor sau livrării acestora.

Descriere

Montarea carucioarelor pe suprafaţa uşii este recomandata în cazul uşilor din placa PAL. Acesta ofera o mai mare durabilitate şi rezistenţa de fixare decât în cazul montarii carucioarelor pe muchia superioara a uşii. - greutate canat uşa pâna la 45 kg, - grosime uşa minim 16 mm, - ghidaj: aluminiu - pentru uşi din lemn sau placa PAL, - rulare silenţioasa şi lina, - montaj uşor. https://www.youtube.com/watch?v=ZoPHaXQwj5E 213-016

Caracteristici

Caracteristici
Timp livrare7 zile
ProducatorValcomp Sp. z o.o.

Livrare si retur

Livrare

SALICE livrează comenzile online cu ajutorul firmei de curierat Nemo Express sau cu ridicare personala din showroom-urile noastre. După plasarea comenzii, îți va fi repartizat un Reprezentant Vânzări, acesta îți va reconfirma prețul și disponibilitatea produselor; îți va comunica costul livrării prin curier și îți va cere acordul final pentru trimiterea comenzii.

Retur

Pentru comert la distanță, cumpărătorul are dreptul să se retragă din contract, respectiv să returneze un bun sau sa renunțe la un Serviciu, în termen de 14 zile calendaristice, fără invocarea unui motiv și fără a suporta vreun cost, decât cel de livrare la retur. Produsele returnate trebuie să fie în aceeași stare în care au fost primite, însotite de accesoriile livrate.

Review-uri

Adauga review