Prize si treceri cabluri

Prize si treceri cabluri

 

 

Filtreaza
produse/pagina
  • in acest moment cititi pagina 1
  • Pagina 2
Filtreaza
produse/pagina
  • in acest moment cititi pagina 1
  • Pagina 2

 

Alimentarea cu, curent pentru astăzi și mâine

Spațiile de lucru se schimbă - conceptele de Desk Sharing și Clean Desk pavează drumul către viitor în viața cotidiană de lucru, prin forme moderne și inovatoare de colaborare. De aceea, infrastructura trebuie să țină pasul, în mod special alimentarea cu curent și date din clădiri, birouri și sălile de conferință se confruntă cu cerința de a reacționa cât mai eficient la restructurările periodice, tehnologiile disruptive și noile forme de muncă în echipă, cum ar fi Design Thinking.

Alimentarea cu curent pentru cămin

Căminul este locul care reprezintă siguranță, distracție, familie și relaxare. Este refugiul în care vă încărcați cu energie și vă lăsați sufletul să se relaxeze. Când intrați în casă, viața cotidiană rămâne în exterior. Cu atât este mai important ca acest loc absolut special să corespundă cerințelor dvs., indiferent că este vorba despre bucătărie, sufragerie sau baie.

Alimentare cu, curent în orice situație

Oricum ar fi vremea, în praf și murdărie – alimentarea cu curent este expusă celor mai diverse condiții pe șantier și peste tot unde se lucrează din greu. Dar aceasta trebuie să fie sigură și de încredere, pentru a veni în întâmpinarea provocărilor zilnice ale meseriașilor. De aceea produsele BACHMANN se remarcă prin faptul că sunt deosebit de robuste și durabile.