MDF

MDF

 

 

Filtreaza
produse/pagina
Filtreaza
produse/pagina

Mobila de bucatarie din MDF

MDF-ul este un material des utilizat in designul dulapurilor de bucatarie. Asa cum ai observat, placile din MDF sunt prelucrate diferit, drept pentru care sunt acoperite cerintele unui public larg de consumatori. Gama de culori este cat se poate de variata, exista finisajul mat sau lucios, in plus se poate alege aspectul natural, elegant si sofisticat al lemnului. Toate aceste optiuni de personalizare il fac un material preferat pentru usile mobilei de bucatarie, dar nu numai.

MDF vopsit

Cumparatorii se pot bucura de culoarea dorita pentru mobila lor, gratie procesului de vopsire a placilor de MDF. Suprafata este bine slefuita pentru a fi cat se poate de fina, se aplica grund si apoi email colorat. Emailul are rezistenta foarte buna la umiditate, temperaturi ridicate, zgarieturi si poate fi fabricat intr-o gama variata de culori. Frontul de MDF vopsit al mobilei poate avea finisaj lucios sau mat, iar in cazul in care a fost zgariat poate fi revopsit

MDF melaminat

Peste placa de fibre lemnoase se aplica un strat de melamina si stratul decor, adica hartia imprimata de diferite modele si culori, se imita astfel esenta de lemn a stejarului, a ciresului, a fagului, a nucului, a bradului.