Mese living

Mese living

 

 

Filtreaza
produse/pagina
  • in acest moment cititi pagina 1
  • Pagina 2
Filtreaza
produse/pagina
  • in acest moment cititi pagina 1
  • Pagina 2

Criterii de selectie pentru masa perfecta de sufragerie

Fara o masa de dining, oricat de mica, poate ca ar trebui sa renunti si la deliciosul mic dejun duminical, care se prelungeste intotdeauna pana spre pranz pentru ca nu te mai saturi sa stai la taclale cu cei dragi. Apoi, daca esti pasionat de board games, ar trebui sa pui tabla de joc pe masuta de cafea sau pe podea si s-a cam zis cu confortul.

Cum alegi masa din living in functie de dimensiunile camerei

Inainte sa pleci la cumparaturi, trebuie sa masori spatiul in care urmeaza sa asezi masa de dining, ca sa te asiguri ca lumea se va putea aseza si ridica usor de pe scaune. E indicat ca intre masa si perete sa existe o distanta de cel putin 60 cm, chiar un metru, pentru ca oamenii sa poata face si cativa pasi, daca sunt necesari. Cat de lata ar trebui sa fie masa de dining? Ei bine, nu foarte lata, daca nu vrei ca invitatii sa se simta incomod incercand sa converseze sau sa treaca bolurile si sosierele de la unul la celalalt.

Cum alegi masa din living in functie de stilul tau de viata

Masa de sufragerie nu depinde doar de spatiul disponibil, ci si de numarul de invitati pe care ii ai de obicei la cina, plus doi. De exemplu, daca in mod frecvent iau cina in living patru persoane, ori cumperi o masa de living de sase persoane, ori o masa extensibila, ca sa fii sigur ca ai o solutie pentru situatiile neprevazute.