Accesorii pentru bucatarie

Accesorii pentru bucatarie

 

 

Filtreaza
produse/pagina
Filtreaza
produse/pagina

Decorative și funcționale

Mobila pe care o găsim în casa noastră trebuie să fie cea mai frumoasă și trebuie să aibe de toate. Da! Acesta este motivul pentru care căutăm cele mai bune materiale și ne dorim ca odată instalată sau montată în casa noastră să ne facă plăcere să o folosim.

Coșuri Jolly

Bucătăria este spațiul din casă unde devenim creativi sau artiști cand vorbim despre mâncare, iar pentru ca nimic să nu ne perturbe activitatea pe care o întreprindem ne gândim din timp să utilam bucătăria cu tot ce ne este necesar in obținerea unui confort desavârsit. Putem să avem această stare prin folosirea diverselor elemente cum ar fi niște coșuri jolly cu mărimi diverse pentru spații diferite , astfel că în acest sens cele mai uzuale mărimi de coșuri jolly pot fi de 150 mm, 200 mm si 300 mm. Acestea sunt dimensiunile (lațimile) corpurilor, vorbim asadar despre cosuri jolly de 150, 200 si 300 mm.

Organizatoare tacâmuri

Organizatoarele de tacâmuri sunt la fel de necesare ca și celelalte accesorii din cadrul bucătăriei pentru că prin folosirea lor se evită dezordinea și aglomerarea din interiorul sertarelor astfel că in felul acesta pot fi găsite rapid si cu ușurință tacâmurile. Aceste accesorii bucătărie pot fi clasificate și din punct de vedere al materialelor din care sunt confeționate astfel că acestea pot fi confecționate din lemn, material plastic si inox. Organizatoarele de tacâmuri pot fi de mai multe mărimi și in acest sens pot fi folosite pentru sertare cu adâncimi și lățimi diferite.