Mese

Mese

 

 

Filtreaza
produse/pagina
Filtreaza
produse/pagina

Tipuri de mese  sau cum să alegeți forma corectă

Alegerea tipului potrivit de masă nu se încheie cu alegerea dimensiunii și a materialului. Aceste criterii sunt desigur foarte importante, dar dacă doriți ca mobilierul din sufragerie să se armonizeze cu spațiul în care este așezat, forma sa este extrem de importantă. Avantajul este, că, în ciuda varietății largi de materiale și dimensiuni în care sunt oferite, mesele de servit masa sunt în principal în patru forme:

Dreptunghiulară

Mesele dreptunghiulare sunt clasice și se numără printre cele mai căutate tipuri pentru amenajarea diningurilor din casele moderne. În primul rând, deoarece geometria lor este foarte potrivită pentru camere cu aceeași formă (ca cele mai multe camere moderne) și, în al doilea rând - sunt funcționale și oferă mai multe locuri. Cu alte cuvinte, dacă diningul este îngust și lung și căutați o masă confortabilă pentru a primi mai mulți oaspeți, masa clasică dreptunghiulară este alegerea perfectă. Designul său lung și îngust îi permite să găzduiască confortabil între 6 și 8 persoane, iar dacă există un mecanism de extensie, puteți așeza cu ușurință 6 sau mai multe persoane pe ambele laturi lungi și două pentru a ocupa scaunele centrale.

Pătrată

Mesele pătrate sunt forma ideală pentru bucătăriile mici sau sălile de mese în aceeași formă geometrică. Acest tip de mobilier de sufragerie este potrivit pentru familiile cu patru persoane sau un cerc mic de prieteni, deoarece forma mesei în sine nu permite mai mult de patru persoane să se așeze în jurul ei. De aceea, experții recomandă ca, dacă doriți să puneți o masă pătrată în bucătărie sau sufragerie, să optați pentru un model care poate fi estins dacă este necesar și transformat într-o masă dreptunghiulară clasică.