Mese

Mese

 

 

Filtreaza
produse/pagina
Filtreaza
produse/pagina

Ce formă alegem pentru masă?

Un pas important pe care trebuie să îl faci este să alegi forma de masă pe care o dorești, aceasta fiind și în funcție de spațiul în care va fi amplasată. Fie că ai un loc special pentru luat masa, fie că vrei să așezi masa în living sau în bucătărie, alegerea mărimii și formei unei mese depinde de dimensiunile spațiului pe care îl ai la dispoziție și de numărul de persoane care vor sta la masă în mod regulat.

Mesele dreptunghiulare

Sunt potrivite pentru sufrageriile mai lungi și înguste, fiind ideale meselor cu numeroși invitați. Sunt cele mai populare forme de masă, reprezentând masa perfectă pentru dinningul oricărei familii, având atât atribute estetice cât și funcționale. Nu blochează traficul din încăpere și aduc beneficiul unor mese mai bine organizate, dar impun poate, un aspect prea formal livingului.

Mesele rotunde

Sunt potrivite maxim 8 persoane, începând să fie lipsite de confort pentru mai multe persoane atât în utilizarea lor, cât și pentru cei ce stau la ea. Bineînțeles că și mesele rotunde pot fi extensibile și atunci problema numărului este rezolvată. Se potrivesc bine într-o sufragerie de dimensiuni mai reduse, atmosfera creată fiind una caldă, prietenoasă și confortabilă.