Glisiere cu sistem de amortizare

Glisiere cu sistem de amortizare

 

 

Filtreaza
produse/pagina
Filtreaza
produse/pagina

 

Accesoriile pentru sertare sunt extrem de importante

Majoritatea celor care isi realizeaza mobila de bucatarie pe comanda sau orice alta mobila cu sertare nu aleg un sistem glisare sertar potrivit, durabil si rezistent in timp, tinand cont doar de designul mobilierului. Consideram ca sina pentru sertar este cea care asigura durabilitatea in timp si buna functionare a unui sertar. Cum alegi insa un sistem glisare sertar rezistent?

Dimensiunea sertarului

Inainte de toate tine cont de dimensiunea sertarului, locul amplasarii, ce depozitezi in el, dar si cat de des crezi ca il vei folosi. Capacitatea de sustinere a sertarului este esentiala deoarece un sertar de mobila bucatarie va fi supus unei presiuni mai mari decat un sertar de mobila birou de exemplu.

Modalitatea de reglare

Un alt criteriu important este modalitatea de reglare, anumite sisteme glisare pentru sertare se pot regla pe inaltime, altele pe lateral, adancime sau inclinare. Totodata, cand alegi o sina pentru sertar, sistemul de glisare poate fi actionat manual sau automat, cel automat permitand deschiderea sertarelor printr-o simpla atingere.

De asemenea, poti opta pentru un amortizor sertare sau de opritoare pentru sertare care vor impiedica sertarele sa se tranteasca.