Accesorii pentru dressing

Accesorii pentru dressing

 

 

Filtreaza
produse/pagina
Filtreaza
produse/pagina

Amenajarea dressing-ului in functie de dimensiune

Daca esti in cautarea unor idei pentru o garderoba de tip walk-in, ai ajuns in locul potrivit! Un dressing poate avea diferite dimensiuni, in functie de spatiul pe care il ai la dispozitie intr-o locuinta. Din fericire, in orice situatie poti amenaja eficient un loc pentru haine si pentru incaltaminte, bucurandu-te astfel de mai multa ordine si organizare in casa ta!

Dressing mic

Un dressing nu trebuie sa aiba neaparat aceeasi dimensiune precum o camera obisnuita. Tot ce trebuie sa faci pentru a obtine un rezultat asa cum iti doresti este achizitionezi mobilierul potrivit si sa te folosesti de orice loc disponibil! Astfel, dulapurile inalte, pana in tavan, cu multe spatii de depozitare sunt ideale aici. De asemenea, utilizarea standerelor pentru umerase, a politelor pentru genti si a unor cuiere montate in perete pentru incaltaminte sau alte accesorii te pot ajuta sa rezolvi problema spatiului mic. O alta idee practica este sa contruiesti in mobilier sau chiar in perete o masa de calcat, care poate fi stransa cu usurinta atunci cand nu este folosita. Nu introduce scaune sau fotolii si aseaza pe un perete o oglinda mare! Aceasta va crea impresia unei incaperi mai mari si mai aerisite.

Dressing mare

Un dressing mare iti permite o amenajare mai detaliata si accesorizarea incaperii cu alte piese de mobilier, precum canapea, fotolii, masa pentru machiaj si altele. De asemenea, aici poti pune chiar si elemente decorative, precum tablouri, poze sau chiar vaze cu flori, ce vor da un aer primitor si placut incaperii! Poti transforma acest spatiu intr-un adevarat sanctuar fashion, inspirandu-te din imaginile urmatoare: