Scaune ergonomice

Scaune ergonomice

 

 

Filtreaza
produse/pagina
  • in acest moment cititi pagina 1
  • Pagina 2
Filtreaza
produse/pagina
  • in acest moment cititi pagina 1
  • Pagina 2

Sederea activa si implicatiile ei

Cercetătorii spun "sitting is the new smoking", un obicei negativ care vă împiedică să trăiți o viață sănătoasă. Job-urile de birou sunt frecventate de mulți, cu care nu a fi nici o problemă dar există cu faptul că ele necesită ca persoanele să stea toată ziua în fața unui calculator. Tocmai pentru a schimba acest comportament, producătorii de mobilă lansează mobiliere active de birou, cum ar fi: birouri reglabile pe înălțime sau chiar scaune/taburete active. Subiectul zilei fiind ultimul.

Mai multă mișcare

Scaunele active vă ajută să vă angajați în mai multă mișcare în timp ce stați așezat. Vă oferă posibilitatea de a regla înălțimea, astfel îl puteți utiliza perfect împreună cu un birou reglabil pe înălțime, un alt produs important care vă permite mișcarea. Instabilitatea bazei scaunului activ vă oferă libertatea de a vă balansa, a vă înclina și a vă mișca în timp ce stați. Toate aceste activități sunt în favoarea dvs atunci când aveți un job ședentar.

Solutia pentru a ramane activi si la birou

Diferența cea mai mare între scaunele tipice de birou și cele active se pot observa în natura și modul sesiunii de ședere. Scaunele tradiționale de birou sunt concepute în așa fel încât să vă permite să stați static pentru perioade lungi.  Scaunele ergonomice se consideră o dezvoltare, deoarece ele oferă mai multe posibilități de a regla și a ajusta scaunul după preferințele, nevoile personale, astfel utilizatorul scaunului poate să își menține o postură sănătoasă în timp ce și stă confortabil.