Mese Extensibile

Mese Extensibile

 

 

Filtreaza
produse/pagina
  • in acest moment cititi pagina 1
  • Pagina 2
Filtreaza
produse/pagina
  • in acest moment cititi pagina 1
  • Pagina 2

Cum incluzi masa extensibilă în zona de dining

 Zona de dinning este locul în care petreci mult timp – iei masa alături de familie, te distrezi împreună cu prietenii și, de ce nu, lucrezi în lipsa unui birou special amenajat. Pentru că multifuncționalitatea acestei încăperi este evidentă, este important să pui în valoare spațiul pe care ți-l pune la dispoziție, mai ales atunci când dimensiunile nu sunt unele generoase.

Piesa centrală a zonei de dining

Beneficiile unei mese extensibile în zona de dining sunt incontestabile – aceasta îți oferă posibilitatea de a te bucura de preparatele gustoase alături de mai mulți prieteni sau întreaga familie. Fie ca vorbim despre o ocazie specială sau dorința de a servi mesele acasă, alături de cei dragi, o masă extensibilă îți va fi mereu de ajutor. Se extinde atunci când ai nevoie de mai mult spațiu, iar după terminarea mesei o poți ajusta la dimensiunile inițiale, fără a ocupa prea mult spațiu zi de zi. O masă extensibilă lungă, dreptunghiulară, va crea impresia unui spațiu mare și primitor.

Stabileste marimea si forma mesei extensibile

Atunci cand alegi sa cumperi o masa extensibila este foarte important sa masori in primul rand zona in care planuiesti sa amplasezi masa si scaunele , deoarece vrei sa te asiguri ca este suficient spatiu atat pentru masa si scaune cat si pentru a iti permite sa te misti lejer in jurul ei. Atunci cand achizitionezi o masa extensibila, masuratorile spatiului trebuie facute raportandu-te la dimensiunea pe care o are masa in momentul in care este intinsa complet. Trebuie lasat suficient loc pentru a scoate scaunele cu usurinta si pentru ca toata lumea sa se poata misca usor in jurul sau.