Accesorii antistrop

Accesorii antistrop

 

 

Filtreaza
produse/pagina
Filtreaza
produse/pagina

Gamă variată de culori

Toate panourile AluSplash® sunt bi-colore, astfel încât aveți libertatea de a alege din peste 20 de culori disponibile în 10 panouri cu finisaj lucios din gama Elegance și 16 culori disponibile în 8 panouri cu finisaj mat din gama Elements.

Panou pentru protejarea zonei de gătit

Panoul decorativ este ideal pentru montajul DIY, fiind rapid și ușor de instalat. Astfel, în câțiva pași simpli, poți transforma aspectul bucătăriei, aducându-i un plus de valoare prin caracteristicile principale ale panourilor: întreținere ușoară, rezistență la apă și aburi, compatibilitate cu toate mașinile de gătit (ignifug) și durabilitate.

Aplicații multiple

AluSplash® este un produs extrem de versatil, putând fi utilizat atât ca panou antistrop pentru bucătărie, cât și ca panou pentru placarea zonelor pentru baie, expuse apei: cabine duș, lavoar etc. De asemenea, poate fi utilizat pentru placarea zonelor din interior, precum spații de lucru și recepții, sau integrat în aplicații pentru mobilier și arhitecturale - uși dressing batante și mai ales culisante - datorită rezistenței la impact și a greutății reduse, comparativ cu sticla.