Placi decorative

Placi decorative

 

 

Filtreaza
produse/pagina
Filtreaza
produse/pagina

Varietate mare de perforatii si finisaje

 Varietatea mare de perforatii si finisaje (natur – Grezzo, laminat pe o parte – Laccato si laminat pe ambele parti – Rivestito), dimensiunea accesibila (3050 x 1220 mm sau 2800 x 1030 mm) si grosimea de 4 mm sau 3 mm, fac placile din HDF perforat de la Locatelli un motiv de inspiratie si de incercare a imaginatiei decoratorilor. Pictarea sau vopsirea panourilor ornamentale natur de HDF perforat poate imbogatii si chiar transforma utilizarea acestora intr-o forma de arta.

Panou HDF decorativ perforat natur

Material decorativ pentru mobilier si amenajari de interior – 33 modele create de celebri designeri italieni. Modele finisate GREZZO au perforatii stil baroc sau perforatii care imita elemente din natura. Colile de HDF perfotat GREZZO au dimensiuni generoase: 3050 x 1220 x 3 mm permitand folosirea lor aproape in intregime daca planul de taiere este bine gandit.

Placile ornamentale din HDF perforat

Reprezinta o solutie simpla si eleganta pentru separarea spatiilor si mascarea unor utilitati (precum filtre apa, calorifere, tevi, aparate de aer conditionat, etc) in zonele de birouri, hoteluri si restaurante, dar si in cele rezidentiale. Din diversitatea de aplicatii intalnite la utilizatorii de mobila si profesionistii in amenajari interioare amintim fronturi mobila cu grilaj decorativ, tavane false din HDF perforat, paravan decorativ traforat, usi culisante dulap cu HDF perforat, perete decorativ HDF traforat, panou despartitor ornamental fix, usa cu elemente decorative perforate, masca ornamentala de calorifer, mascare tevi gaz cu HDF perforat, masca cu panou traforat pentru centrala termica, masca pentru tuburile de evacuare ale hotei, etc.