Blaturi compozit

Blaturi compozit

 

 

Filtreaza
produse/pagina
Filtreaza
produse/pagina

Kerrock ECO

Raportul atent de minereu de bauxită, hidroxid de aluminiu și liant polimeric pe bază de acril creează un material compozit solid care permite, printre altele, reciclarea multiplă, nu conține compuși organici volatili și este potrivit pentru contactul cu alimentele. Kerrock este astfel un material care joacă un rol important în companie în angajamentul nostru față de responsabilitatea față de mediu.

Zgârieturi și tăieturi

Deoarece Kerrock este omogen pe întreaga sa secțiune transversală, suprafața sa poate fi complet restaurat, iar zgârieturile și tăieturile minore pot fi ușor îndepărtat. abraziunile și zgârieturile mai adânci trebuie lustruite cu un șmirghel de granulație 180–220, până când acestea dispar

PENTRU CURĂȚAREA ZILNICĂ

Chiar dacă lichidele nu pot pătrunde în Kerrock, cel mai bine este ca tu ștergeți imediat pata vărsată cu o cârpă uscată. Clătiți pata cu apă caldă și curățați Kerrock cu o cârpă moale din microfibră și o cârpă normală detergent de uz casnic sau agent de curățare (Pril, Cif, Mr. Muscle, Meglio, Ajax, etc.). Curățați întotdeauna cu mișcări circulare.