Masute de cafea

Masute de cafea

 

 

Filtreaza
produse/pagina
Filtreaza
produse/pagina

3 intrebari pe care trebuie sa ti le pui inainte sa o cumperi

Ce crezi ca ar trebui sa stea in spatele alegerii masutei de cafea din livingul tau? Un capriciu, recomandarea vanzatorului sau simpla apartenenta la stilul in care vrei sa amenajezi incaperea? Bineinteles, nici macar una dintre aceste variante nu poate sustine o decizie de care sa te bucuri mult timp. Masuta de cafea este un element stilistic si functional foarte important in decorul unei camere de zi, de aceea, inainte de a opta pentru un anumit model, ar trebui sa-ti pui (si sa raspunzi la) cel putin trei intrebari.

Cat de des si in ce fel vei folosi masuta de cafea? 

In unele livinguri masuta de cafea nu este folosita propriu-zis, ci serveste doar ca element decorativ. In altele, fiecare membru al familiei o utilizeaza in mod diferit: adultii asaza pe suprafata acesteia gustari si bauturi, copiii deseneaza sau se joaca, adolescentii isi sprijina picioarele de marginea ei cand se uita la serialul preferat, si asa mai departe. 

Ce forma si ce marime trebuie sa aiba masuta de cafea?

Forma si marimea masutei de cafea depind, in principal, de configuratia mobilierului din incapere, de spatiul disponibil si de tipul canapelei sau coltarului. Pentru a fi usor accesibila, masuta de cafea nu trebuie sa fie asezata la o distanta mai mare de 45 cm de canapea/coltar/fotolii, dar nici la mai putin de 35 cm, caz in care ar putea fi incomoda.

Din ce material ar trebui sa fie realizata masuta de cafea?

Incearca sa alegi materialul din care este realizata masuta de cafea in functie de stilul amenajarii si de gradul de utilizare al acesteia. Intr-un living amenajat in stil industrial poti integra perfect o masuta de cafea din metal sau lemn, iar intr-unul modern poti alege masute de cafea transparente, din acrilic sau sticla.