Masuta de Cafea Florenta Blat HPL Antibacterian Rosu

Disponibil
SKU
1024977
2-4 saptamani
591,19 lei
Cantitate
- +

 

 

  • Unitate de măsură: bucata
  • Disponibilitate: Produs disponibil la comanda 1-2 saptamani
  • Producator: vladeasa furniture
  • Prețurile afișate sunt: exprimate în lei și conțin TVA inclus.

  • Termenul de garanție al produselor este de 12 luni pentru persoanele juridice și de 24 de luni pentru persoanele fizice și se calculează de la data ridicării mărfurilor sau livrării acestora.
  • Pentru articolele care necesita comanda la furnizor, este posibil sa apara anumite diferente de pret care vor fi comunicate dupa preluarea comenzii.
  • Peste 20.000 de produse. Un showroom complet si dedicat de peste 1000 mp
  • Folosirea, inclusiv vizitarea si cumpărarea produselor de pe site-ul www.salice.ro, presupune acceptarea in totalitate si de fiecare data când accesați site-ul nostru, a termenilor si condițiilor sub care sunt furnizate aceste servicii si produse.
  • Retur 30 de zile

Descriere

Măsuța Florenta e o măsuță de cafea modernă cu picioare din lemn masiv de fag finisat natur. E dotată cu blat din suport multistrat placat cu HPL și canturi multistrat uleiate. Îți recomandăm HPL-ul ca suprafață ce posedă excelente calităţi funcţionale şi estetice – rezistent la eroziune, foc, apă şi aburi, proprietăţi antistatice, este uşor de curăţat; are proprietăți antibacteriene și permite menţinerea unui standard înalt de igienă; este non-toxic, inert chimic şi sigur fiziologic, fiind ideal pentru mobilierul din laboratoare.

Pentru acest produs, blatul e disponibil pe diverse culori: olive, galben mustar, alb, verde crud, beige, gri deschis, crem, rosu, antracit. Dimensiuni: 900 x 500 x 480 mm.

Sarmul marilor capitale ale lumii

Combinând materiale clasice și moderne furnir,lemn masiv,panouri MDF, sticlă, metal diverse culori și finisaje, mesteșugul prelucrării tradiționale în lemn cu tehnologii avansate de producţie, colecţia Vlădeasa Furniture capturează șarmul marilor capitale ale lumii, aducânduți în casă piese de mobilier de bază, adaptate la nevoi moderne.

Termenii și condițiile de livrare, inclusiv detalii legate de asamblare, montare și transport diferă în funcție de produs. După confirmarea comenzii dumneavoastră din site veți fi pus în legătură cu un reprezentant vânzări care va va furniza toate aceste informații.

 

Caracteristici

Caracteristici
Disponibilitate2-4 saptamani
FinisajNatur
Lungime(mm)900

Review-uri

Adauga review