Scaune

Scaune

 

 

Filtreaza
produse/pagina
Filtreaza
produse/pagina

Cele mai bune scaune de bucătărie: tipuri, modele, materiale

Pentru majoritatea familiilor, bucătăria nu reprezintă numai locul în care sunt gătite cele mai bune mâncăruri, ci și locul în care este servită masa. Indiferent dacă și tu te regăsești sau nu în această situație, presupunem că ești de acord cu noi că pentru a servi masa într-un mod plăcut și confortabil, este nevoie de piese de mobilier pe care să poți sta comod.

Scaune convenționale

Dacă confortul în timpul servirii mesei este un aspect esențial pentru tine, iar spațiul din bucătărie îți permite integrarea acestora, cele mai bune scaune de bucătărie pe care le poți alege sunt scaunele convenționale. Acestea sunt de regulă tapițate și au un spătar impunător.

Scaune pliabile

Dacă spațiul bucătăriei reprezintă o problemă pentru tine și ai nevoie de scaune ceva mai practice, cele mai bune scaune de bucătărie sunt scaunele pliabile. Aceste tipuri de scaune sunt ideale pentru amenajarea unei bucătării mici sau pentru garsoniere. Atunci când nu mai ai nevoie de ele, le poți aduce într-o formă compactă, perfectă pentru depozitarea într-un spațiu mic.

Scaune înalte pentru bar

O tendință des întâlnită în amenajarea bucătăriei este blatul înalt. Dacă acesta nu servește doar gătitului, ci și servirii mesei, cele mai bune scaune de bucătărie pentru care poți opta sunt scaunele de bar. Ți-am povestit într-un articol anterior despre moduri creative in care poti integra scaunele de bar in locuinta ta, așadar alegerea și amplasarea acestora nu ar trebui să reprezinte o problemă.