Accesorii birou

Accesorii birou

 

 

 

Filtreaza
produse/pagina
Filtreaza
produse/pagina

Decorarea unui birou intr-un stil modernist-minimalist

Amenajarea biroului in stil modernist-minimalist pune foarte mult accent pe simplitate si eleganta, design-ul bazandu-se pe utilitatea fiecarei achizitii, pe non-culori (alb, negru) si tonuri de gri. De cele mai multe ori, acest stil se bazeaza pe insertii sau constructii din sticla si aliaje metalice, piesele decorative fiind opere de arta, fie abstracte, fie minimaliste.

Cum sa iti amenajezi biroul in stilul non-conformist

Un design non-conformist se potriveste antreprenorilor care nu au o zona de confort in care se incadreaza ideile sau munca pe care o depun. Acest stil de amenajare a unui birou se bazeaza pe inovatie si iesirea din tiparele clasice, dar si pe imbinarea echilibrata a pieselor de decor cu piesele de mobilier care au un rol practic prestabilit sau improvizat, rolul lor fiind reinterpretat. De cele mai multe ori, stilul non-conformist este exprimat prin detaliile care contureaza imaginea de ansamblu a camerei biroului.

Juridic – idei de amenajare a biroului pentru avocati

O persoana juridica alege de cele mai multe ori un stil clasic, pe lista prioritatilor sale aflandu-se mereu organizarea si bunul gust. Pentru un avocat este foarte important ca amenajarea biroului sa ofere cat mai mult spatiu de depozitare, fara ca piesele de mobilier sa aiba un aspect care sa rupa cursivitatea vizuala sau artistica. Stilul este un factor important, de aceea fiecare achizitie trebuie facuta nu doar pentru design-ul si aspectul sau de sine statator, ci si pentru rolul pe care aceasta il va avea in imaginea de ansamblu.