Masa Venetia cu Blat HPL Alb Antibacterian

Disponibil
SKU
1030691
Termenul de livrare va fi comunicat dupa plasarea comenzii
1.626,00 lei
Cantitate
- +


Bucataria sau living-ul este un spațiu frecvent ocupat și deschis pentru invitați și de aceea trebuie organizat și decorat astfel încât să fie plăcut, confortabil și util.E o încăpere în care poți să te bucuri în tihnă de mâncare și de prietenie, dar și un plus, în aspectul casei tale, chiar dacă locuiești într-un apartament.

  • Termenul de garanție al produselor este de 12 luni pentru persoanele juridice și de 24 de luni pentru persoanele fizice și se calculează de la data ridicării mărfurilor sau livrării acestora.
  • Pentru articolele care necesita comanda la furnizor, este posibil sa apara anumite diferente de pret care vor fi comunicate dupa preluarea comenzii.
  • Peste 20.000 de produse. Un showroom complet si dedicat de peste 1000 mp
  • Folosirea, inclusiv vizitarea si cumpărarea produselor de pe site-ul www.salice.ro, presupune acceptarea in totalitate si de fiecare data când accesați site-ul nostru, a termenilor si condițiilor sub care sunt furnizate aceste servicii si produse.
  • Retur 30 de zile

Descriere

În ultimul timp, amenajările interioare moderne - open space bucătărie cu living sau pur și simplu zona de dining din living – au în living într-un spațiu bine definit, o masă cu scaune care stau în permanență acolo. Și asta pentru că întâlnirile dintre prieteni, vizitele și mesele în familie sunt din ce în ce mai des și prilej de socializare. Iar dacă nu ai spațiu pe măsură, există soluții perfecte pentru orice spațiu.

Specificatii

Masa Venetia e alegerea perfectă, dacă apreciezi stilul scandinav, cu design în linii bine definite și curate. Cu structură și picioare oblice tronconice din lemn, aduce un plus de eleganță și suplețe living-ului tău.

E dotată cu blat din suport multistrat placat cu HPL alb și canturi multistrat uleiate. Îți recomandăm HPL-ul ca suprafață – este non-toxic, inert chimic şi sigur fiziologic, fiind ideal pentru igienă. E ușor de întreținut datorită suprafeței netede, neporoase care împiedică depunerea murdăriei și are rezistență la soluții de curățare pe bază de solvenți și detergenți.

Dimensiune (lungime, lățime,înălțime): 1200 x 800 x 720 mm.

Nota !

Combinând materiale clasice și moderne furnir,lemn masiv,panouri MDF, sticlă, metal diverse culori și finisaje, mesteșugul prelucrării tradiționale în lemn cu tehnologii avansate de producţie, colecţia Vlădeasa Furniture capturează șarmul marilor capitale ale lumii, aducânduți în casă piese de mobilier de bază, adaptate la nevoi moderne.

Disponibilitate
 
Termenii și condițiile de livrare, inclusiv detalii legate de stoc, asamblare, montare și transport diferă în funcție de produs. După confirmarea comenzii dumneavoastră din site veți fi pus în legătură cu un reprezentant vânzări care va va furniza toate aceste informații.
 
Transport
 
SALICE livrează comenzile online cu ajutorul firmelor de curierat Nemo Express și DPD. De asemenea, comenzile locale se pot ridica personal din showroom-urile noastre din Cluj-Napoca respectiv Alba-Iulia.Valoarea transportului începe de la 29.00 RON/comandă și poate suferi modificări în funcție de greutatea și volumul coletului dar și de destinația acestuia.

Caracteristici

Caracteristici
DisponibilitateTermenul de livrare va fi comunicat dupa plasarea comenzii
FinisajAlba
Lungime(mm)1680

Review-uri

Adauga review