Masa Venetia cu Blat HPL Alb Antibacterian

In stoc
Cod
1030691
833,76 lei
Cantitate
- +
  • Livrare în toată țara prin curierat rapid
  • Retur 30 de zile
  • Termenul de garanție al produselor este de 12 luni pentru persoanele juridice și de 24 de luni pentru persoanele fizice și se calculează de la data ridicării mărfurilor sau livrării acestora.

Descriere

Masa Venetia e alegerea perfectă, dacă apreciezi stilul scandinav, cu design în linii bine definite și curate. Cu structură și picioare oblice tronconice din lemn, aduce un plus de eleganță și suplețe living-ului tău. E dotată cu blat din suport multistrat placat cu HPL alb și canturi multistrat uleiate. Îți recomandăm HPL-ul ca suprafață – este non-toxic, inert chimic şi sigur fiziologic, fiind ideal pentru igienă. E ușor de întreținut datorită suprafeței netede, neporoase care împiedică depunerea murdăriei și are rezistență la soluții de curățare pe bază de solvenți și detergenți.

Dimensiune (lungime, lățime,înălțime): 1200 x 800 x 740 mm.

Termenii și condițiile de livrare, inclusiv detalii legate de asamblare, montare și transport diferă în funcție de produs. După confirmarea comenzii dumneavoastră din site veți fi pus în legătură cu un reprezentant vânzări care va va furniza toate aceste informații.

Caracteristici

Caracteristici
Timp livrare7 zile
FinisajAlba
ProducatorVladeasa Furniture
Lungime(mm)1680

Livrare si retur

Livrare

SALICE livrează comenzile online cu ajutorul firmei de curierat Nemo Express sau cu ridicare personala din showroom-urile noastre. După plasarea comenzii, îți va fi repartizat un Reprezentant Vânzări, acesta îți va reconfirma prețul și disponibilitatea produselor; îți va comunica costul livrării prin curier și îți va cere acordul final pentru trimiterea comenzii.

Retur

Pentru comert la distanță, cumpărătorul are dreptul să se retragă din contract, respectiv să returneze un bun sau sa renunțe la un Serviciu, în termen de 14 zile calendaristice, fără invocarea unui motiv și fără a suporta vreun cost, decât cel de livrare la retur. Produsele returnate trebuie să fie în aceeași stare în care au fost primite, însotite de accesoriile livrate.

Review-uri

Adauga review