Garnitura antistrop ingust compact-line alb

Disponibil
SKU
1007837
20,43 lei
CantitateML
- +

 

 

Este un element esențial în amenajarea bucătăriei, având rolul de a preveni scurgerile de apă și murdărie între blat și perete. Această garnitură, de obicei confecționată din materiale rezistente la apă, precum silicon sau cauciuc, se montează pe marginea superioară a blatului de bucătărie pentru a asigura o etanșeizare eficientă. Astfel, ea contribuie la menținerea igienei, prevenirea deteriorării suprafeței blaturilor și împiedicarea scurgerea lichidelor sub blat, protejând mobilierul și structura bucătăriei împotriva deteriorării cauzate de umiditate. Garnitura antistrope pentru blat de bucătărie poate fi disponibilă în diferite dimensiuni și culori pentru a se potrivi cu designul și necesitățile fiecărei bucătării.

  • Termenul de garanție al produselor este de 12 luni pentru persoanele juridice și de 24 de luni pentru persoanele fizice și se calculează de la data ridicării mărfurilor sau livrării acestora.
  • Pentru articolele care necesita comanda la furnizor, este posibil sa apara anumite diferente de pret care vor fi comunicate dupa preluarea comenzii.
  • Peste 20.000 de produse. Un showroom complet si dedicat de peste 1000 mp
  • Folosirea, inclusiv vizitarea si cumpărarea produselor de pe site-ul www.salice.ro, presupune acceptarea in totalitate si de fiecare data când accesați site-ul nostru, a termenilor si condițiilor sub care sunt furnizate aceste servicii si produse.
  • Retur 30 de zile

Descriere

Garnitura antistrop ingustă "Compact-Line" pentru blat de bucătărie este un produs inovator, conceput pentru a oferi protecție eficientă și estetică în bucătăria dvs. Cu un finisaj alb, această garnitură este atât funcțională, cât și atrăgătoare din punct de vedere estetic.

Design elegant și finisaj alb impecabil: Garnitura antistrop "Compact-Line" pentru blat de bucătărie se remarcă prin designul său elegant și finisajul alb, care se potrivește perfect într-o gamă largă de stiluri de bucătărie. Acest finisaj alb adaugă o notă de prospețime și lumină în bucătărie, oferind un aspect curat și modern.

Lungime impresionantă: Această garnitură antistrop vine într-o lungime generoasă de 4.1 metri liniari, ceea ce vă permite să acoperiți cu ușurință suprafața întregului blat de bucătărie. Cu această lungime generoasă, puteți crea o barieră eficientă împotriva stropirii și murdăriei, menținându-vă blatul de bucătărie curat și protejat.

Compact și practic: Datorită designului său compact, garnitura antistrop "Compact-Line" nu ocupă mult spațiu pe blatul de bucătărie. Este ușor de curățat și de întreținut, ceea ce face din această garnitură o alegere practică pentru bucătăria dvs.

Protecție eficientă împotriva stropirilor și murdăriei: Această garnitură este proiectată pentru a preveni stropirea și scurgerea lichidelor pe blatul de bucătărie. Cu o grosime adecvată și o fixare sigură, garnitura oferă o protecție eficientă împotriva petelor și deteriorărilor cauzate de lichide.

Material de înaltă calitate: Produsul este fabricat din materiale de înaltă calitate, rezistente la umiditate și uzură. Acest lucru garantează durabilitatea și rezistența în timp, fără a se degrada sau a se decolora în prezența apei sau a altor substanțe de curățare obișnuite din bucătărie.

Ușor de instalat: Garnitura antistrop vine cu instrucțiuni detaliate de instalare, astfel încât să puteți monta ușor produsul pe blatul dvs. de bucătărie. Nu este necesar să angajați un specialist, deoarece puteți realiza instalarea pe cont propriu, economisind astfel timp și bani.

În concluzie, garnitura antistrop ingustă "Compact-Line" pentru blat de bucătărie, cu finisaj alb și o lungime impresionantă de 4.1 metri liniari, este alegerea perfectă pentru a proteja și a îmbunătăți aspectul bucătăriei dvs. Acest produs îmbină estetica cu funcționalitatea și durabilitatea, oferindu-vă o soluție excelentă pentru menținerea curățeniei și aspectului impecabil al blatului de bucătărie.

Caracteristici

Caracteristici
Unitate de masuraML

Review-uri

Adauga review