MDF Brilliant matt Moro 1903L 2800x1300x17

Disponibil
SKU
1034983
Termenul de livrare va fi comunicat dupa plasarea comenzii
1.376,10 lei
CantitateCoala
- +
MDF-ul este realizat din fibre de lemn de esență tare, astfel încât toate piesele de mobilier, dar și alte obiecte să fie rezistente și de lungă durată. Lemnul este tratat la abur, apoi este tăiat cu ajutorul cuțitelor speciale. Pentru ca MDF-ul să fie de calitate, fibrele de lemn sunt amestecate cu adezivi de rășină și cu întăritori, apoi plăcile se usucă la aer cald. Panourile de dimensiuni mari sunt supuse presiunii pentru a asigura aderența ingredientelor, fiind ulterior lăsate la răcit. În urma acestor etape,

 • Termenul de garanție al produselor este de 12 luni pentru persoanele juridice și de 24 de luni pentru persoanele fizice și se calculează de la data ridicării mărfurilor sau livrării acestora.
 • Pentru articolele care necesita comanda la furnizor, este posibil sa apara anumite diferente de pret care vor fi comunicate dupa preluarea comenzii.
 • Peste 20.000 de produse. Un showroom complet si dedicat de peste 1000 mp
 • Folosirea, inclusiv vizitarea si cumpărarea produselor de pe site-ul www.salice.ro, presupune acceptarea in totalitate si de fiecare data când accesați site-ul nostru, a termenilor si condițiilor sub care sunt furnizate aceste servicii si produse.
 • Retur 30 de zile

Descriere

Laminatul acrilic RAUVISIO brilliant

Subliniază tendințele actuale în designul mobilierului și designul interior. Datorită efectului său de adâncime strălucitor, RAUVISIO brilliant înlocuiește elemente de lac de înaltă calitate în proiectarea suprafeței și permite un design remarcabil pentru acoperirea fronturilor verticale de mobilier. Materialul de suprafață are numeroase avantaje: stratul acrilic este rezistent la radiații UV - dovedit pentru utilizare în interior timp de cel puțin 20 de ani. Cu noua variantă RAUVISIO brilliant SR veți primi suprafața noastră acrilică exclusivă, cu un strat deosebit de dur și rezistent în variantă strălucitoare sau mată.

Specificatii

 • Culoare stabilă și UV stabil
 • Curățare ușoară
 • Rezistență mare la zgârieturi
 • Curățare ușoară
 • Soft-Touch și anti-amprente pe suprafețe mate
 • Inscripționabil cu marker alb
 • dimensiune: 2800x1300x17 mm

Disponibilitate

Termenii și condițiile de livrare, inclusiv detalii legate de stoc, asamblare, montare și transport diferă în funcție de produs. După confirmarea comenzii dumneavoastră din site veți fi pus în legătură cu un reprezentant vânzări care va va furniza toate aceste informații.

Transport

SALICE livreaza comenzile online cu ajutorul firmelor de curierat Nemo Express si DPD. De asemenea, comenzile locale se pot ridica din showroom-urile noastre din Cluj-Napoca respectic Alba-Iulia. Valoarea transportului poate suferi modificari in functie de greutatea si volumul coletului dar si de destinatia acestuia.

Caracteristici

Caracteristici
DisponibilitateTermenul de livrare va fi comunicat dupa plasarea comenzii
Unitate de masuraCoala

Review-uri

Adauga review