Priza TWIST 2x230V 931.000

In stoc
Cod
1010460
434,50 lei
Cantitate
- +
  • Livrare în toată țara prin curierat rapid
  • Retur 30 de zile
  • Termenul de garanție al produselor este de 12 luni pentru persoanele juridice și de 24 de luni pentru persoanele fizice și se calculează de la data ridicării mărfurilor sau livrării acestora.

Descriere

Bachmann Twist 2S 2x priză de alimentare cu finisaj otel inoxidabil (931.000) TWIST este o sursă de alimentare pentru birouri, zone de lounge si bucatarie. Cu designul său compact și adâncimea de instalare redusă, este ușor de integrat în birouri sau blaturi de bucătărie. Deoarece cablul de alimentare este direcționat în apropierea carcasei, adâncimea de instalare este de numai 40 mm, astfel încât unitatea poate fi instalată cu ușurință deasupra unui sertar. Cu un finisaj din oțel inoxidabil, TWIST se amestecă cu ușurință atât în interiorul modern, cât și în cel organic. După utilizare, pur și simplu rotiți capacul și prizele dispar sub el. TWIST a câștigat premiul Red Dot Design Award 2012. Avantaje: - Adâncime de instalare foarte mică (aproximativ 40 mm) - Design compact (H x diametru: aprox. 42,5 x 115 mm) - Spațiu de economisire a cablului - Rapid și ușor de instalat - Finisaj: Oțel inoxidabil - Câștigător al Red Dot Product Design Award 2012 Caracteristici cheie: - 2x prize cu contact de împământare, child-proof, negre - Diametru de instalare 105 mm, adâncime de instalare 40 mm - Pentru grosimea blatului sau a mesei de la 20 mm la 40 mm - Disc metalic cu finisaj de oțel inoxidabil - Putere de intrare: Cablu 2,0 m cu manșoane de capăt - Conector de fixare negru pentru contactul de împământare (inclus)

Caracteristici

Caracteristici
Timp livrare7 zile
ProducatorBachmann

Livrare si retur

Livrare

SALICE livrează comenzile online cu ajutorul firmei de curierat Nemo Express sau cu ridicare personala din showroom-urile noastre. După plasarea comenzii, îți va fi repartizat un Reprezentant Vânzări, acesta îți va reconfirma prețul și disponibilitatea produselor; îți va comunica costul livrării prin curier și îți va cere acordul final pentru trimiterea comenzii.

Retur

Pentru comert la distanță, cumpărătorul are dreptul să se retragă din contract, respectiv să returneze un bun sau sa renunțe la un Serviciu, în termen de 14 zile calendaristice, fără invocarea unui motiv și fără a suporta vreun cost, decât cel de livrare la retur. Produsele returnate trebuie să fie în aceeași stare în care au fost primite, însotite de accesoriile livrate.

Review-uri

Adauga review