Set pentru usi pliante Herkules Plus (2 usi) 1500mm

In stoc
Cod
1014037
161,52 lei
Cantitate
- +
  • Livrare în toată țara prin curierat rapid
  • Retur 30 de zile
  • Termenul de garanție al produselor este de 12 luni pentru persoanele juridice și de 24 de luni pentru persoanele fizice și se calculează de la data ridicării mărfurilor sau livrării acestora.

Descriere

Sistem pentru usi pliante de trecere, usi pentru dulapuri de haine, dulapuri încastrate si împartirea încaperilor. Rularea acestuia este silentioasa si lina. Se poate instala indiferent de lungime. Latimea usii poate fi de maxim 750mm . Greutatea canatului usii poate fi de maxim 40kg per usa, iar grosimea usii de minim 16mm si maxim 40mm. Ghidajul este produs din aluminiu si poate fi montat pe tavan sau perete. https://www.youtube.com/watch?v=W9zbN_1H2tM

Caracteristici

Caracteristici
Timp livrare7 zile
ProducatorValcomp Sp. z o.o.

Livrare si retur

Livrare

SALICE livrează comenzile online cu ajutorul firmei de curierat Nemo Express sau cu ridicare personala din showroom-urile noastre. După plasarea comenzii, îți va fi repartizat un Reprezentant Vânzări, acesta îți va reconfirma prețul și disponibilitatea produselor; îți va comunica costul livrării prin curier și îți va cere acordul final pentru trimiterea comenzii.

Retur

Pentru comert la distanță, cumpărătorul are dreptul să se retragă din contract, respectiv să returneze un bun sau sa renunțe la un Serviciu, în termen de 14 zile calendaristice, fără invocarea unui motiv și fără a suporta vreun cost, decât cel de livrare la retur. Produsele returnate trebuie să fie în aceeași stare în care au fost primite, însotite de accesoriile livrate.

Review-uri

Adauga review