Kerrock 9070 3600x760x6mm

Order only
SKU
1008147
Termenul de livrare va fi comunicat dupa plasarea comenzii
1.909,60 lei
Kerrock-ul este un material compozit mai recent care poate fi utilizat într-o varietate de moduri. A devenit deosebit de căutat pentru suprafețele de lucru în bucătării și băi, adică blaturi și chiuvete. Kerrock-ul în sine este compus din hidroxid de aluminiu și lianți polimerici pe bază de acril. Cel mai mare avantaj al său este că se poate formata după dorință. Poate fi lipit, șlefuit, îndoit, răsucit și modelat termic.

  • Termenul de garanție al produselor este de 12 luni pentru persoanele juridice și de 24 de luni pentru persoanele fizice și se calculează de la data ridicării mărfurilor sau livrării acestora.
  • Pentru articolele care necesita comanda la furnizor, este posibil sa apara anumite diferente de pret care vor fi comunicate dupa preluarea comenzii.
  • Peste 20.000 de produse. Un showroom complet si dedicat de peste 1000 mp
  • Folosirea, inclusiv vizitarea si cumpărarea produselor de pe site-ul www.salice.ro, presupune acceptarea in totalitate si de fiecare data când accesați site-ul nostru, a termenilor si condițiilor sub care sunt furnizate aceste servicii si produse.
  • Retur 30 de zile

Descriere

Se poate spune că Kerrock-ul este un material ideal pentru blaturile de bucătărie. Blatul este rezistent la lovituri, cald la atingere, antiseptic și ușor pentru curățare. Datorită gamei largi de culori și texturi, blatul din Kerrock poate fi combinat cu orice mobilier de bucătărie din toate punctele de vedere. Singura condiție pentru longevitatea sa este să nu fie expus la flăcări deschise sau încălzire bruscă.

Avantaje

✓ material dur, rezistent si durabil
✓ rezistență la produse chimice de uz casnic
✓ rezistență mare la impact
✓ rezistent atât la deteriorarea mecanică, cât și la căldură
✓ stabilitate a culorii
✓ rezistență la abraziune
✓ antibacterian
✓ ușor de curățat și întreținut

Recomandari

Testate să reziste unei utilizări îndelungate, blaturile noastre de bucătărie fac parte dintr-o gamă largă de stiluri și de materiale. Blaturile pot fi adaptate la bucătăria ta, iar tu poți alege decuparea spatiului pentru chiuveta sau plita direct de pe pagina de produs .

Disponibilitate

Culorile Kerrock-ului pot fi găsite în trei variante: 26 culori separate, 31 culori de granit și 23 culori de terrazzo. Printre culorile separate se numără albul, pastelul și nuanțele foarte vii, care se pot încadra cu siguranță în orice interior. Dacă, pe de altă parte, vrei să arate ca o piatră naturală, poți alege una dintre nuanțele de granit sau terrazzo.

Transport

SALICE livrează comenzile online cu ajutorul firmelor de curierat Nemo Express și DPD. De asemenea, comenzile locale se pot ridica personal din showroom-urile noastre din Cluj-Napoca respectiv Alba-Iulia.Valoarea transportului începe de la 29.00 RON/comandă și poate suferi modificări în funcție de greutatea și volumul coletului dar și de destinația acestuia.

Caracteristici

Caracteristici
DisponibilitateTermenul de livrare va fi comunicat dupa plasarea comenzii
DecorDecor Modern
Grosime ( mm )760
Unitate de masuraCoala

Review-uri

Adauga review