PAL Woodline Cream H1424 ST 22

Disponibil
SKU
1009857
1-3 zile
405,54 lei
Cantitate
- +
  • Termenul de garanție al produselor este de 12 luni pentru persoanele juridice și de 24 de luni pentru persoanele fizice și se calculează de la data ridicării mărfurilor sau livrării acestora.
  • Pentru articolele care necesita comanda la furnizor, este posibil sa apara anumite diferente de pret care vor fi comunicate dupa preluarea comenzii.
  • Peste 20.000 de produse. Un showroom complet si dedicat de peste 1000 mp
  • Folosirea, inclusiv vizitarea si cumpărarea produselor de pe site-ul www.salice.ro, presupune acceptarea in totalitate si de fiecare data când accesați site-ul nostru, a termenilor si condițiilor sub care sunt furnizate aceste servicii si produse.
  • Retur 30 de zile

Descriere

*** Plăcile de PAL care sunt produse de stoc se comercializează la coală întreagă (2800mm) sau jumătate de coală (1400mm). Plăcile de PAL care se aduc la comandă se comercializează doar la coală întreagă. Disponibilitatea produsului (de stoc sau la comandă) este menționată în secțiunea “Informații suplimentare”. Pentru această categorie de produse, SALICE asigură transport doar pe raza municipiului Cluj-Napoca și comune limitrofe, în limita a 20 km. *** Specificaţii: - Grosime 18 mm - Laţime 2070 mm - Lungime 2800 mm - Greutate 67.813 kg Placa: - Descriere tehnica: PAL Melaminat - Material suport: PAL Clasificare P2 - Utilizari generale in spatii uscate, indicat pentru mobila, amenajari interioare Clasa emisie E1 - Concentrare de emisie formaldehida sub 0,1 ppm Pentru mai multe idei, consultati brosura cu decoruri si aplicatii. Decor Woodline Cream

Caracteristici

Caracteristici
Disponibilitate1-3 zile
DecorLemn
Grosime ( mm )18

Review-uri

Adauga review