Maner 1365 153ZN10 96mm bronz antic

Disponibil
SKU
1008366
Termenul de livrare va fi comunicat dupa plasarea comenzii
30,62 lei
Cantitate
- +
  • Termenul de garanție al produselor este de 12 luni pentru persoanele juridice și de 24 de luni pentru persoanele fizice și se calculează de la data ridicării mărfurilor sau livrării acestora.
  • Pentru articolele care necesita comanda la furnizor, este posibil sa apara anumite diferente de pret care vor fi comunicate dupa preluarea comenzii.
  • Peste 20.000 de produse. Un showroom complet si dedicat de peste 1000 mp
  • Folosirea, inclusiv vizitarea si cumpărarea produselor de pe site-ul www.salice.ro, presupune acceptarea in totalitate si de fiecare data când accesați site-ul nostru, a termenilor si condițiilor sub care sunt furnizate aceste servicii si produse.
  • Retur 30 de zile

Descriere

Mânerul metalic SIRO 1365 - 96mm bronz antic reprezintă soluția potrivită, de calitate garantată pentru proiectul tau. Produsul are următoarele caracteristici: distanța între gauri: 96 mm, finisaj: bronz antic, material: metalic. Mânerele si butonii antichizate sunt potrivite pentru mobilierul din lemn masiv sau furniruit, dar se pot utiliza si pe cel din MDF înfoliat sau vopsir sau PAL unicolor sau cu structuri lemnoase. Se recomanda ca alegerea acestora sa fie facuta în ton cu restul mobilierului sau chiar la indicatiile unui designer.

Caracteristici

Caracteristici
DisponibilitateTermenul de livrare va fi comunicat dupa plasarea comenzii
Distanta intre gauri96

Review-uri

Adauga review