Folosirea, inclusiv vizitarea si cumpărarea produselor de pe site-ul WWW.SALICE.RO, presupune acceptarea in totalitate si de fiecare data când accesați site-ul nostru, a termenilor si condițiilor sub care sunt furnizate aceste servicii si produse. Va invitam sa citiți cu atenție capitolul Termeni si Condiții pentru a fi in cunoștința de cauza in momentul in care finalizați o comanda.


Pentru a putea finaliza o comanda, clientul trebuie sa accepte Termenii si Condițiile specificate in acest capitol, prin apăsarea butonului „Trimite comanda”, acesta confirmând ca este de acord cu condițiile stipulate in Document.
Termenii si condițiile acestor servicii pot fi schimbate in orice moment de către S.C. SALICE COMPROD S.R.L, făra a fi necesara o notificare prealabila a Clientului. Clientul are acces permanent la Termenii si Condițiile utilizării serviciilor si este obligat sa le citească de fiecare data când accesează site-ul nostru.


In cazul in care vânzarea a fost efectuata prin intermediul interacțiunii directe intre Client sau orice reprezentant împuternicit de acesta si un reprezentant al SALICE, contractul încheiat nu va fi considerat contract de vânzare la distanta si nu vor fi incidente dispozițiile prezentelor Termeni si Condiții. Interacțiunea directa este probata prin semnarea facturii de către Client/împuternicit.
Datele tale cu caracter personal vor fi prelucrate de SALICE până la încetarea relației de afaceri sau până la retragerea consimțământului dat.

Definiții

SALICE.RO – site aflat in proprietatea exclusiva a societații S.C. SALICE COMPROD S.R.L, cu sediul în PARC INDUSTRIAL TETAROM 1, STR TĂIETURA TURCULUI NR. 47, HALA H3;, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului sub nr. J12/ 1617/ 1999, Cod unic de Înregistrare nr. RO12532567, cont bancar IBAN: RO26BTRL01301202958228XX deschis la Banca Transilvania, Cluj-Napoca, telefon: 0264406055 email: [email protected] organizata in baza legii romane.

SITE – Domeniul SALICE si subdomeniile acestuia

CONTINUT

- toate informatiile de pe SITE care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament numeric;
- continutul oricarui e-mail trimis UTILIZATORILOR sau CLIENTILOR sai de catre SALICE prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
- orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat sau colaborator al SALICE UTILIZATORULUI sau CLIENTULUI, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
- informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de SALICE intr-o anumita perioada;
- informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care SALICE are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;
- date referitoare la SALICE, sau alte date privilegiate ale acesteia.

SERVICIU - serviciul de comert electronic condus exclusiv pe portiunile public disponibile ale SITE-ULUI, in sensul acordarii posibilitatii CLIENTULUI sa contracteze produse si/sau servicii folosind mijloace electronice, incluzand si alte mijloace de comunicare la distanta (i.e. telefonic).

UTILIZATOR/MEMBRU - Persoana fizica ce are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare intre SALICE si acesta.

CONT - ansamblul format dintr-o adresa de e-mail si o parola care permit unui singur MEMBRU accesul la zone restrictionate ale SITE-ULUI.

CLIENT - Persoana fizica care are sau obtine acces la CONTINUT.

TERMENI ȘI CONDIȚII - Termeni si Conditii de utlizare a site-ului

NEWSLETTER / ALERTA - mijlocul de informare periodic, prin e-mail, asupra produselor, serviciilor si/sau promotiilor desfasurate de catre SALICE intr-o anumita perioada

Aspecte Generale

Această polică stabileste termenii si conditiile de utilizare a Site-ului/Continutului/Serviciului de catre Membru sau Client, in cazul in care acesta nu dispune de un alt acord de utilizare valid, incheiat intre SALICE si acesta.
Folosirea, inclusiv dar nelimitandu-se la accesarea, vizitarea si vizualizarea, Continutului/Serviciului, implica aderarea Membrului sau Clientului la prezentele termeni si conditii; Clientul se obliga sa monitorizeze permanent termenii si conditiile care pot fi actualizate, modificate si completate. In cazul unor neintelegeri se aplica Termenii si conditiile valabile la momentul plasarii comenzii si notificarii acestuia in scris catre SALICE.
Accesul la Serviciu se face exclusiv prin accesarea site-ului public disponibil pe SALICE.


Prin folosirea Site-ului/Continutului/Serviciului, Membrul sau Clientul este singurul responsabil pentru toate activitatile care decurg prin folosirea acestuia. De asemenea, acesta raspunde pentru orice daune materiale, intelectuale sau electronice sau de orice alta natura produse Site-ului, Continutului, Serviciului, SALICE sau oricarui tert cu care SALICE are incheiate contracte, in conformitate cu legislatia romana in vigoare.
In cazul in care Utilizatorul sau Clientul nu este de acord si/sau nu accepta si/sau isi revoca acceptul dat pentru acestă Policită, acesta renunta la: accesul la Serviciu, alte servicii oferite de SALICE prin intermediul Site-ului, primirea newslettere-lor/alertelor si/sau comunicarilor din partea SALICE de orice natura (electronic, telefonic, etc).


Poate reveni in orice moment asupra deciziei sale de a nu fi de acord si/sau a nu accepta documentul, sub forma in care acesta va fi disponibil in acel moment.
Clientul nu poate sa revoce unilateral acordul exprimat pentru Termenii și Condițiile de utilizare a acestui site, pe perioada derularii unui Contract sau pana in momentul in care acesta nu va achita contravaloarea tuturor Contractelor neonorate fata de SALICE. In cazul in care Clientul a achitat contravaloarea tuturor Contractelor neonorate fata de SALICE si isi revoca acordul exprimat pe perioada derularii unei Comenzi, SALICE va anula Comanda acestuia fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta.
Acest Site este adresat doar Membrilor persoane fizice care au cel putin 18 ani si au capacitatea legala de a incheia acte juridice. Posibilitatea de a comanda online va fi disponibila în curând în site și se va adrea doar persoanelor cu adresa de livrare in Romania. Devenind Membru, persoana declara faptul ca intruneste conditiile sus-mentionate.

Continut

3.1. Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a SALICE, acesteia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect). Imaginile folosite pot fi cu sugestie de prezentarea iar nuantele pot sa difere in functie de dispozitivul folosit ( monitor, tableta, telefon ).
3.2. Membrului sau Clientului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original intentionat de SALICE, includerea oricarui continut in afara site-ului SALICE, indepartarea insemnelor protejate de dreptul de autor al SALICE SRL asupra continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, decat cu acordul expres al SALICE.
3.3. Orice continut la care Membrul sau Clientul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta Documentului, in cazul in care continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre SALICE si acesta si fara nici o garantie, implicit sau expres formulata din partea SALICE cu referire la acel continut.
3.4. Membrul sau Clientul poate copia, transfera si/sau utiliza continutul numai in scopuri personale sau non-comerciale, in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederi ale Termenilor și Condițiilor.
3.5. In cazul in care SALICE confera Membrului sau Clientului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care Membrul sau Clientul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite.
3.6. Niciun continut transmis catre Membru sau Client, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea SALICE si/sau al angajatului sau colaboratorului SALICE care a mijlocit transferul de continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.
3.7. Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres în Termeni și Condișii sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

Contact

4.1. SALICE publica pe site datele complete si corecte de identificare pentru a fi contactat de catre Client sau Membru.
4.2. Prin utilizarea formularului de contact sau al serviciului prezent pe site, Membrul sau Clientul permite automat SALICE sa il contacteze prin orice mijloc disponibil incluzand si mijloacele electronice.
4.3. Completarea partiala sau integrala a formularului de contact si trimiterea acestuia nu reprezinta in niciun fel un angajament din partea SALICE de a contacta Membrul sau Clientul.
4.4. Accesarea Site-ului, folosirea informatiilor prezentate in cadrul acestuia, vizitarea paginilor sau trimiterea de e-mail-uri sau notificari adresate SALICE se realizeaza in mod electronic, telefonic, sau orice alt mod de comunicare disponibil Membrului sau Clientului si SALICE, considerandu-se astfel ca acesta consimte primirea notificarilor din partea SALICE in modalitate electronica si/sau telefonica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.
4.5. SALICE isi rezerva dreptul de a nu raspunde tuturor solicitarilor de orice natura, primite prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, personal etc).

Dispozitii speciale

5.1. In cazul produselor din categoria Blaturi, daca dimensiunea dorita este mai mica sau egala cu 3000 mm, este posibil sa se aplice o taxa de pierdere care va fi comunicată ulterior plasării comenzii.

5.2. In cazul produselor care necesită intervenții de prelucare ( debitare, tăiere ) pot apărea costuri suplimentare pentru aceste servicii.Costurile vor fi comunicate punctual după plasarea comenzii.

5.3. Salice.ro iși rezervă dreptul de a anula o comanda dacă produsul nu este disponibil/livrabil. In cazul in care comanda anulata este achitata, se va inregistra restituirea sumei în maximum 14 (paisprezece) zile de la data comenzii.

5.4. Salice.ro poate anula Comanda efectuată de Utilizator, în urma unei notificari prealabile adresate Utilizatorului, fără nicio obligație ulterioara a vreunei parti față de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

5.5. In cazul comenzilor care conțin produse ce necesită servicii de prelucrare ( debitare, decupaj, tăiere etc ) termenul de livrare va fi comunicat ulterior plasării comenzii.

5.6. In cazul comenzilor care conțin produse care se realizeaza la comanda, in functie de specificatiile/dimensiunile oferite de client, returul acestora nu este permis.

5.7. Pentru articolele care necesită comandă la furnizor, este posibil sa apară anumite diferențe de preț care vor fi comunicate dupa preluarea comenzii.

5.8. Pentru articolele care necesită comandă la furnizor, produsele comandate nu pot fi returnate, acestea nefiind produse de stoc.

5.9. Salice.ro iși rezervă dreptul de a anula Comenzile pentru Produse și Servicii care sunt afișate eronat pe site ca urmare a unor erori tehnice.

5.9.1 Valoarea transportului începe de la 49.00 RON/comandă și poate suferi modificări în funcție de greutatea și volumul coletului dar și de destinația acestuia. După plasarea comenzii, veți fi contactat de un Reprezentant de la Vânzări pentru a vă reconfirma prețul și disponibilitatea comenzii Dumneavoastră. Se va comunica costul exact al livrării prin curier și vi se va cere acordul final pentru trimiterea coletului.

Newslettere si alerte

Membrul sau Clientul are dreptul de a-si exprima sau nu acordul cu privire la primirea de newslettere si/sau alerte din partea SALICE.
Datele preluate de la Membru sau Client in scopul expedierii newslettere-lor si/sau alertelor, pot si vor fi folosite de catre SALICE in limitele Politicii de confidentialitate.
Renuntarea la primirea newslettere-lor si/sau alertelor de catre Membru sau Client se poate face in orice moment, accesând link-ul de dezabonare din subsolul (Footer-ul) oricărui email de la noi. Sau printr-o solicitare trimisă pe [email protected]. .
Prin contactarea SALICE, conform cu informatiile de contactare, si fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.
Renuntarea la primirea newslettere-lor si/sau alertelor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru Termenii și Condițiile de utilizare a site-ului.

Acord și permisiuni de marketing și comunicare


În contextul intrării în vigoare de la data de 25 mai 2018 al GDPR : Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului și Consiliului European privind protecția datelor cu caracter personal ale persoanelor fizice
Newsletter-ul SALICE conține informări legat de Produse Noi, Promoții, Evenimente și noutăți din industria mobilei. Abonații noștri au acces primii la campaniile de marketing SALICE, inclusiv promoții sau concursuri. În anumite cazuri, ne rezervăm dreptul de a realiza campanii personalizate de email marketing, dedicate exclusiv celor care au calitatea de abonați.
În baza acordului exprimat expres în Formularul de abonare, pe care îl poți retrage oricând, îți vom putea trimite comunicări de marketing, pe canalele alese de tine– în baza opțiunilor bifate în Formular. Refuzul furnizării datelor tale nu afectează dreptul de a beneficia de produsele/ serviciile noastre.
Pentru retragerea consimțământului privind calitatea de abonat Newsletter, e de ajuns să dai click pe link-ul de dezabonare din subsolul (Footer-ul) oricărui email de la noi. Sau poți să ne faci o solicitare pe [email protected].
Vom trata informațiile furnizate de tine cu respect și responsabilitate. Datele tale cu caracter personal vor fi prelucrate de SALICE până la încetarea relației de afaceri sau până la retragerea consimțământului dat.