Suport masa reglabil ELTIPLA 3 picioare in L

Disponibil
SKU
1014761
6-8 saptamani
4.200,01 lei
Cantitate
- +
  • Termenul de garanție al produselor este de 12 luni pentru persoanele juridice și de 24 de luni pentru persoanele fizice și se calculează de la data ridicării mărfurilor sau livrării acestora.
  • Pentru articolele care necesita comanda la furnizor, este posibil sa apara anumite diferente de pret care vor fi comunicate dupa preluarea comenzii.
  • Peste 20.000 de produse. Un showroom complet si dedicat de peste 1000 mp
  • Folosirea, inclusiv vizitarea si cumpărarea produselor de pe site-ul www.salice.ro, presupune acceptarea in totalitate si de fiecare data când accesați site-ul nostru, a termenilor si condițiilor sub care sunt furnizate aceste servicii si produse.
  • Retur 30 de zile

Descriere

Baza de masa ELTIPLA cu ajustare a înaltimii electrica este o solutie flexibila si ergonomica pentru un spatiu de lucru. Înaltimea se ajusteaza prin intermediului unui întrerupator. Înaltimea picioarelor variaza între 680mm si 1100mm. Dimensiunile recomandate pentru blaturi sunt: latime 750-900mm, lungime 800-2000mm. Suportul este adecvat pentru toate spatiile de lucru si permit munca atât din picioare cât si stând pe scaun. Utilizatorii pot folosi masa în diferite locuri de munca sau ateliere unde înaltimea mesei este importanta din cauza presiunii aplicata pe anumite parti ale corpului. Stabilitatea si capacitatea de încarcare permit o sarcina maxima de 100kg. Un set contine picioare, traverse și sistemul de ridicare.

Caracteristici

Caracteristici
Disponibilitate6-8 saptamani

Review-uri

Adauga review