Set pentru usi glisante ARES 2 (3 usi) 3000mm

In stoc
Cod
1014028
207,89 lei
Cantitate
- +
  • Livrare în toată țara prin curierat rapid
  • Retur 30 de zile
  • Termenul de garanție al produselor este de 12 luni pentru persoanele juridice și de 24 de luni pentru persoanele fizice și se calculează de la data ridicării mărfurilor sau livrării acestora.

Descriere

Setul pentru usi glisante ARES 2 este un sistem proiectat pentru usi glisante pentru dulapuri de haine si dulapuri încastrate. Sistemul e conceput pentru usi din lemn sau placa PAL. Rularea acestuia e foarte silentioasa si lina. Are posibilitatea de a fi completat cu un set de profile de finisaj din aluminiu care dau constructiei estetica si functionabilitate. Greutatea canatului usii poate fi de maxim 70kg, iar grosimea usii de minim 16mm si maxim 18mm. Ghidajul este produs din aluminiu. Un set conține: - Ghidaj aluminiu 3000 mm, 4 buc (214-535) - Cărucior inferior, 6 buc. (215-209) - Piesa superioară de ghidaj, 6 buc. (215-210) - Dispozitiv de poziționare, 3 buc. (321-051) - Holșuruburi (un set) - Instrucțiuni de montaj

Caracteristici

Caracteristici
Timp livrare7 zile
ProducatorValcomp Sp. z o.o.

Livrare si retur

Livrare

SALICE livrează comenzile online cu ajutorul firmei de curierat Nemo Express sau cu ridicare personala din showroom-urile noastre. După plasarea comenzii, îți va fi repartizat un Reprezentant Vânzări, acesta îți va reconfirma prețul și disponibilitatea produselor; îți va comunica costul livrării prin curier și îți va cere acordul final pentru trimiterea comenzii.

Retur

Pentru comert la distanță, cumpărătorul are dreptul să se retragă din contract, respectiv să returneze un bun sau sa renunțe la un Serviciu, în termen de 14 zile calendaristice, fără invocarea unui motiv și fără a suporta vreun cost, decât cel de livrare la retur. Produsele returnate trebuie să fie în aceeași stare în care au fost primite, însotite de accesoriile livrate.

Review-uri

Adauga review