Set de role pentru ARES 2 (1 usa)

In stoc
Cod
1015341
31,54 lei
Cantitate
- +
  • Livrare în toată țara prin curierat rapid
  • Retur 30 de zile
  • Termenul de garanție al produselor este de 12 luni pentru persoanele juridice și de 24 de luni pentru persoanele fizice și se calculează de la data ridicării mărfurilor sau livrării acestora.

Descriere

AR01 set. de racorduri ARES 2 pentru 1 canat min. 16 mm grosime, 70kg - AR01 219-089 Setul conține: - carucior inferior, 2 buc. (215-209) - piesa superioară de ghidaj, 2 buc. (215-210) - dispozitiv de poziţionare (321-051) - holșuruburi - instructiuni de montaj

Caracteristici

Caracteristici
Timp livrare7 zile
ProducatorValcomp Sp. z o.o.

Livrare si retur

Livrare

SALICE livrează comenzile online cu ajutorul firmei de curierat Nemo Express sau cu ridicare personala din showroom-urile noastre. După plasarea comenzii, îți va fi repartizat un Reprezentant Vânzări, acesta îți va reconfirma prețul și disponibilitatea produselor; îți va comunica costul livrării prin curier și îți va cere acordul final pentru trimiterea comenzii.

Retur

Pentru comert la distanță, cumpărătorul are dreptul să se retragă din contract, respectiv să returneze un bun sau sa renunțe la un Serviciu, în termen de 14 zile calendaristice, fără invocarea unui motiv și fără a suporta vreun cost, decât cel de livrare la retur. Produsele returnate trebuie să fie în aceeași stare în care au fost primite, însotite de accesoriile livrate.

Review-uri

Adauga review