Set 4 picioare cu rotile CUB IN K H=715mm finisaj aluminiu 30387

Disponibil
SKU
1011346
6-8 saptamani
547,02 lei
Cantitate
- +




Sistemele VOGA reprezintă un grup de picioare cu un element de legătură specific care permite o legătură fermă și stabilă. Fiecare sistem vă oferă posibilitatea de a crea diferite combinații (mese unghiulare, extinse și de banc, elemente de legătură reglabile, soluții de organizare a cablurilor, suporturi speciale, accesorii și multe altele).

Pe langa gama deja pregatita de elemente metalice pentru mobila, oferim si produse non-standard pe care le realizam individual. Acest lucru vă economisește mult timp și, în cele din urmă, un produs care se va potrivi exact dorințelor dumneavoastră, respectând în același timp standardele înalte ale producției noastre.

  • Termenul de garanție al produselor este de 12 luni pentru persoanele juridice și de 24 de luni pentru persoanele fizice și se calculează de la data ridicării mărfurilor sau livrării acestora.
  • Pentru articolele care necesita comanda la furnizor, este posibil sa apara anumite diferente de pret care vor fi comunicate dupa preluarea comenzii.
  • Peste 20.000 de produse. Un showroom complet si dedicat de peste 1000 mp
  • Folosirea, inclusiv vizitarea si cumpărarea produselor de pe site-ul www.salice.ro, presupune acceptarea in totalitate si de fiecare data când accesați site-ul nostru, a termenilor si condițiilor sub care sunt furnizate aceste servicii si produse.
  • Retur 30 de zile

Descriere

Ai văzut vreun blat de masă potrivit pentru tine? Sau picioare de masă? Secretul este că nu’ trebuie să te mulțumești cu sugestiile ilustrate în continuare. Poți realiza combinații de blaturi de masă cu picioare de masă sau alte sisteme de susținere. Cele mai multe combinații sunt posibile iar tu ai posibilitatea de a crea o masă perfect potrivită pentru tine. Cel mai important aspect pentru spatiul in care va petreceti mai bine de jumatate din zi ramane insa disponibilitatea dumneavoastra de a investi in confortul de care aveti nevoie. Pretuiti-va, alinati-va si aveti grija in primul rand de voi, pentru a putea avea grija de altii !

Specificatii

Picioarele CUB-IN K sunt realizate dintr-un profil metalic patrat de 50 x 50 mm. Există niveluri fixe cu nivelare până la 15 mm, reglabile pe înălțime (736–856 mm) și picioare cu roți care au frâne încorporate. Sunt utile pentru asamblarea meselor de sine stătătoare și pentru susținerea diferitelor segmente. Toate picioarele sunt acoperite cu pulbere. Ambalat in cutii de carton (4 bucati).

  • ART. 30385
  • Înălțime: 715 mm 
  • L: 50 mm
  • Grosimea blatului mesei: min. 25 mm
  • Culoare: RAL 9006G, alte culori la cerere
  • Rotile

Disponibilitate

Termenii și condițiile de livrare, inclusiv detalii legate de stoc, asamblare, montare și transport diferă în funcție de produs. După confirmarea comenzii dumneavoastră din site veți fi pus în legătură cu un reprezentant vânzări care va va furniza toate aceste informații.

Transport

SALICE livrează comenzile online cu ajutorul firmelor de curierat Nemo Express și DPD. De asemenea, comenzile locale se pot ridica personal din showroom-urile noastre din Cluj-Napoca respectiv Alba-Iulia.Valoarea transportului începe de la 29.00 RON/comandă și poate suferi modificări în funcție de greutatea și volumul coletului dar și de destinația acestuia.

Caracteristici

Caracteristici
Disponibilitate6-8 saptamani

Review-uri

Adauga review