PAL Verde Pastel D 134 PS 11

Disponibil
SKU
1009837
Termenul de livrare va fi comunicat dupa plasarea comenzii
578,23 lei
Cantitate
- +
  • Termenul de garanție al produselor este de 12 luni pentru persoanele juridice și de 24 de luni pentru persoanele fizice și se calculează de la data ridicării mărfurilor sau livrării acestora.
  • Pentru articolele care necesita comanda la furnizor, este posibil sa apara anumite diferente de pret care vor fi comunicate dupa preluarea comenzii.
  • Peste 20.000 de produse. Un showroom complet si dedicat de peste 1000 mp
  • Folosirea, inclusiv vizitarea si cumpărarea produselor de pe site-ul www.salice.ro, presupune acceptarea in totalitate si de fiecare data când accesați site-ul nostru, a termenilor si condițiilor sub care sunt furnizate aceste servicii si produse.
  • Retur 30 de zile

Descriere

*** Plăcile de PAL care sunt produse de stoc se comercializează la coală întreagă (2800mm) sau jumătate de coală (1400mm). Plăcile de PAL care se aduc la comandă se comercializează doar la coală întreagă. Disponibilitatea produsului (de stoc sau la comandă) este menționată în secțiunea “Informații suplimentare”. Pentru această categorie de produse, SALICE asigură transport doar pe raza municipiului Cluj-Napoca și comune limitrofe, în limita a 20 km. *** Caracteristici PAL melaminat: - Gama variata de decoruri si structuri disponibile - Rezistenta foarte buna - Permite diverse modalitati de prelucrare: frezare, aplicare cant ABS Utilizare: Este recomandat pentru utilizare in industria mobilei si in amenajari interioare. Se poate utiliza la fabricarea tuturor tipurilor de mobilier. SPECIFICAtII TEHNICE si de CALITATE Format standard: 2800 x 2070 mm Grosime standard: 18 mm Decor Verde Pastel

Caracteristici

Caracteristici
DisponibilitateTermenul de livrare va fi comunicat dupa plasarea comenzii
DecorUni
Grosime ( mm )18

Review-uri

Adauga review