PAL Vanilie D 118 PS 14

In stoc
Cod
1009830
276,65 lei
Cantitate
- +
  • Livrare în toată țara prin curierat rapid
  • Retur 30 de zile
  • Termenul de garanție al produselor este de 12 luni pentru persoanele juridice și de 24 de luni pentru persoanele fizice și se calculează de la data ridicării mărfurilor sau livrării acestora.

Descriere

*** Plăcile de PAL care sunt produse de stoc se comercializează la coală întreagă (2800mm) sau jumătate de coală (1400mm). Plăcile de PAL care se aduc la comandă se comercializează doar la coală întreagă. Disponibilitatea produsului (de stoc sau la comandă) este menționată în secțiunea “Informații suplimentare”. Pentru această categorie de produse, SALICE asigură transport doar pe raza municipiului Cluj-Napoca și comune limitrofe, în limita a 20 km. *** Caracteristici PAL melaminat: - Gama variata de decoruri si structuri disponibile - Rezistenta foarte buna - Permite diverse modalitati de prelucrare: frezare, aplicare cant ABS Utilizare: Este recomandat pentru utilizare in industria mobilei si in amenajari interioare. Se poate utiliza la fabricarea tuturor tipurilor de mobilier. SPECIFICAtII TEHNICE si de CALITATE Format standard: 2800 x 2070 mm Grosime standard: 18 mm Decor Vanilie

Caracteristici

Caracteristici
Timp livrare7 zile
DecorUni
Grosime(mm)18
ProducatorKastamonu

Livrare si retur

Livrare

SALICE livrează comenzile online cu ajutorul firmei de curierat Nemo Express sau cu ridicare personala din showroom-urile noastre. După plasarea comenzii, îți va fi repartizat un Reprezentant Vânzări, acesta îți va reconfirma prețul și disponibilitatea produselor; îți va comunica costul livrării prin curier și îți va cere acordul final pentru trimiterea comenzii.

Retur

Pentru comert la distanță, cumpărătorul are dreptul să se retragă din contract, respectiv să returneze un bun sau sa renunțe la un Serviciu, în termen de 14 zile calendaristice, fără invocarea unui motiv și fără a suporta vreun cost, decât cel de livrare la retur. Produsele returnate trebuie să fie în aceeași stare în care au fost primite, însotite de accesoriile livrate.

Review-uri

Adauga review