PAL Stejar Sonoma Deschis 577 FS22 (H1145 ST10)

In stoc
Cod
1009816
287,03 lei
Cantitate
- +
  • Livrare în toată țara prin curierat rapid
  • Retur 30 de zile
  • Termenul de garanție al produselor este de 12 luni pentru persoanele juridice și de 24 de luni pentru persoanele fizice și se calculează de la data ridicării mărfurilor sau livrării acestora.

Descriere

Decor Stejar Sonoma Deschis de tip lemn, parte din gama LOVE, colectia Wood Basic. Placa acoperita cu melamina de calitate, pentru uz decorativ in industra mobilei si design interior. in plus fata de clasicul fag, stejar si pom fructifer, decorurile de lemn includ variante moderne, precum lemnul de esenta moale sau nucul - pentru ca lucarile tale sa creeze impactul dorit. Aceste modele de lemn exotic, colorat pot afisa o variatie de nuante care nu poate fi atinsa de furnir. *** Plăcile de PAL care sunt produse de stoc se comercializează la coală întreagă (2800mm) sau jumătate de coală (1400mm). Plăcile de PAL care se aduc la comandă se comercializează doar la coală întreagă. Disponibilitatea produsului (de stoc sau la comandă) este menționată în secțiunea “Informații suplimentare”. Pentru această categorie de produse, SALICE asigură transport doar pe raza municipiului Cluj-Napoca și comune limitrofe, în limita a 20 km. *** Specificaţii: Grosime 18 mm. Laţime 2070 mm. Lungime 2800 mm. Greutate 67.813 kg Placa: PAL Melaminat, material suport: placa aglomerata cu suprafata slefuita Clasificare P2 - Utilizari generale in spatii uscate, indicat pentru mobila, amenajari interioare Clasa emisie E1 - Concentrare de emisie formaldehida sub 0,1 ppm sau E-LE, la cerere. Usor de curatat (aspirator de praf umed, carpa umed, carpa microfibre), igienic, rezistent UV.

Caracteristici

Caracteristici
Timp livrare7 zile
DecorLemn
Grosime(mm)18
ProducatorFALCO wood

Livrare si retur

Livrare

SALICE livrează comenzile online cu ajutorul firmei de curierat Nemo Express sau cu ridicare personala din showroom-urile noastre. După plasarea comenzii, îți va fi repartizat un Reprezentant Vânzări, acesta îți va reconfirma prețul și disponibilitatea produselor; îți va comunica costul livrării prin curier și îți va cere acordul final pentru trimiterea comenzii.

Retur

Pentru comert la distanță, cumpărătorul are dreptul să se retragă din contract, respectiv să returneze un bun sau sa renunțe la un Serviciu, în termen de 14 zile calendaristice, fără invocarea unui motiv și fără a suporta vreun cost, decât cel de livrare la retur. Produsele returnate trebuie să fie în aceeași stare în care au fost primite, însotite de accesoriile livrate.

Review-uri

Adauga review