ATHENAS

Order only
SKU
athenas
Termenul de livrare va fi comunicat dupa plasarea comenzii
0,00 lei

 

 

Front pentru mobilier, gama classica, realizat din MDF, cu utilizare ideala pentru mobilier de bucatarie, living si mobilier de dormitor.Se produce strict pe baza de comanda, atat in finisaje infoliate 3d, cat si in finisaj vopsit, cu grad de luciu, la 10 GLOSS – finisaj vopsit ultramat.

Imaginile au caracter informativ si nu reprezinta obligatii contractuale. Functie de dimensiunile comandate, aspectul si forma modelului, pot prezenta diferente majore.

 

  • Termenul de garanție al produselor este de 12 luni pentru persoanele juridice și de 24 de luni pentru persoanele fizice și se calculează de la data ridicării mărfurilor sau livrării acestora.
  • Pentru articolele care necesita comanda la furnizor, este posibil sa apara anumite diferente de pret care vor fi comunicate dupa preluarea comenzii.
  • Peste 20.000 de produse. Un showroom complet si dedicat de peste 1000 mp
  • Folosirea, inclusiv vizitarea si cumpărarea produselor de pe site-ul www.salice.ro, presupune acceptarea in totalitate si de fiecare data când accesați site-ul nostru, a termenilor si condițiilor sub care sunt furnizate aceste servicii si produse.
  • Retur 30 de zile

Descriere

FINISAJ INFOLIAT 3D

Utilizata pentru finisarea panourilor MDF termolaminate 3D.

FINISAJ VOPSIT

ULTRAMAT pentru finisarea panourilor MDF vopsite.

VEZI SI PALETAR NCS COMPLET >>

 

DETALII TEHNICE

Dimensiuni utilizate pentru diferite corpuri.

Caracteristici

Caracteristici
DisponibilitateTermenul de livrare va fi comunicat dupa plasarea comenzii
Unitate de masuraCoala

Review-uri

Adauga review