Masa Norwich de Perete Neagra

In stoc
Cod
1012768
86,00 lei
Cantitate80
- +
  • Livrare în toată țara prin curierat rapid
  • Retur 30 de zile
  • Termenul de garanție al produselor este de 12 luni pentru persoanele juridice și de 24 de luni pentru persoanele fizice și se calculează de la data ridicării mărfurilor sau livrării acestora.

Descriere

Simplă și versatilă, masa pliantă de perete Norwich e suspendabilă, demontabilă și economisește spațiu, devenind un raft practic în poziția pliată. Are blatul și baza de fixare din panouri cu furnir natural, finisate prin vopsire. Fie că o utilizezi ca birou atunci când lucrezi de acasă, sau ca măsuță pentru o cină romantică în doi, se va integra perfect în locuința ta. Dimensiuni: 800 x 500 mm Disponibilă în diverse culori: alb opac, stejar natur, negru.

Caracteristici

Caracteristici
Timp livrare1-3 zile
Culoarenegru
ProducatorVladeasa Furniture
Unitate de masurabucata

Livrare si retur

Livrare

SALICE livrează comenzile online cu ajutorul firmei de curierat Nemo Express sau cu ridicare personala din showroom-urile noastre. După plasarea comenzii, îți va fi repartizat un Reprezentant Vânzări, acesta îți va reconfirma prețul și disponibilitatea produselor; îți va comunica costul livrării prin curier și îți va cere acordul final pentru trimiterea comenzii.

Retur

Pentru comert la distanță, cumpărătorul are dreptul să se retragă din contract, respectiv să returneze un bun sau sa renunțe la un Serviciu, în termen de 14 zile calendaristice, fără invocarea unui motiv și fără a suporta vreun cost, decât cel de livrare la retur. Produsele returnate trebuie să fie în aceeași stare în care au fost primite, însotite de accesoriile livrate.

Review-uri

Adauga review