Masă extensibilă Lisabona

In stoc
Cod
1012887
1.378,02 lei
Cantitate
- +
TRANSPORT GRATUIT La acest produs ai transport gratuit
  • Livrare în toată țara prin curierat rapid
  • Retur 30 de zile
  • Termenul de garanție al produselor este de 12 luni pentru persoanele juridice și de 24 de luni pentru persoanele fizice și se calculează de la data ridicării mărfurilor sau livrării acestora.

Descriere

Fă cunoștință cu o nouă piesă din colecția Lisabona: Masa rotundă extensibilă. Aceasta se va potrivi perfect în bucătăria sau living-ul tău și îți va bucura invitații. Prezintă cadru și picioare din panouri furniruite, vopsite și blat din lemn masiv înnobilat cu furnir de plop, lăcuit și face față cu succes unui număr de până la 6 invitați în varianta extinsă.

Blatul e prevăzut cu bordură și frezare de pe toate laturile și iese în evidență prin textura sa naturală. Se remarcă muchiile rotunjite în stil antichizat și picioarele cu teșitură în unghi – caracteristice gamei.

Termenii și condițiile de livrare, inclusiv detalii legate de asamblare, montare și transport diferă în funcție de produs. După confirmarea comenzii dumneavoastră din site veți fi pus în legătură cu un reprezentant vânzări care va va furniza toate aceste informații.

Caracteristici

Caracteristici
Timp livrare1-2 sapt
Finisajplop natur
ProducatorVladeasa Furniture
Lungime(mm)1100 / 1495 mm

Livrare si retur

Livrare

SALICE livrează comenzile online cu ajutorul firmei de curierat Nemo Express sau cu ridicare personala din showroom-urile noastre. După plasarea comenzii, îți va fi repartizat un Reprezentant Vânzări, acesta îți va reconfirma prețul și disponibilitatea produselor; îți va comunica costul livrării prin curier și îți va cere acordul final pentru trimiterea comenzii.

Retur

Pentru comert la distanță, cumpărătorul are dreptul să se retragă din contract, respectiv să returneze un bun sau sa renunțe la un Serviciu, în termen de 14 zile calendaristice, fără invocarea unui motiv și fără a suporta vreun cost, decât cel de livrare la retur. Produsele returnate trebuie să fie în aceeași stare în care au fost primite, însotite de accesoriile livrate.

Review-uri

Adauga review