Masă extensibilă Lisabona

Stoc epuizat
SKU
1012887
Termenul de livrare va fi comunicat dupa plasarea comenzii
1.378,02 lei
  • Termenul de garanție al produselor este de 12 luni pentru persoanele juridice și de 24 de luni pentru persoanele fizice și se calculează de la data ridicării mărfurilor sau livrării acestora.
  • Pentru articolele care necesita comanda la furnizor, este posibil sa apara anumite diferente de pret care vor fi comunicate dupa preluarea comenzii.
  • Peste 20.000 de produse. Un showroom complet si dedicat de peste 1000 mp
  • Folosirea, inclusiv vizitarea si cumpărarea produselor de pe site-ul www.salice.ro, presupune acceptarea in totalitate si de fiecare data când accesați site-ul nostru, a termenilor si condițiilor sub care sunt furnizate aceste servicii si produse.
  • Retur 30 de zile

Descriere

Fă cunoștință cu o nouă piesă din colecția Lisabona: Masa rotundă extensibilă. Aceasta se va potrivi perfect în bucătăria sau living-ul tău și îți va bucura invitații. Prezintă cadru și picioare din panouri furniruite, vopsite și blat din lemn masiv înnobilat cu furnir de plop, lăcuit și face față cu succes unui număr de până la 6 invitați în varianta extinsă.

Blatul e prevăzut cu bordură și frezare de pe toate laturile și iese în evidență prin textura sa naturală. Se remarcă muchiile rotunjite în stil antichizat și picioarele cu teșitură în unghi – caracteristice gamei.

Termenii și condițiile de livrare, inclusiv detalii legate de asamblare, montare și transport diferă în funcție de produs. După confirmarea comenzii dumneavoastră din site veți fi pus în legătură cu un reprezentant vânzări care va va furniza toate aceste informații.

Caracteristici

Caracteristici
DisponibilitateTermenul de livrare va fi comunicat dupa plasarea comenzii
Finisajplop natur
Lungime(mm)1100 / 1495 mm

Review-uri

Adauga review