Masa Aberdeen (Oslo nuc)

In stoc
Cod
1024954
1.058,01 lei
Cantitate
- +
  • Livrare în toată țara prin curierat rapid
  • Retur 30 de zile
  • Termenul de garanție al produselor este de 12 luni pentru persoanele juridice și de 24 de luni pentru persoanele fizice și se calculează de la data ridicării mărfurilor sau livrării acestora.

Descriere

*** Termenii si conditiile de livrare, inclusiv detalii legate de asamblare, montare si transport difera in functie de produs. Dupa confirmarea comenzii dumneavoastra din site veti fi pus in legatura cu un reprezentant vanzari SALICE care va va furniza toate aceste informatii. Masa Aberdeen e alegerea perfectă, dacă apreciezi stilul scandinav, cu design în linii bine definite și curate. Cu structură și picioare oblice tronconice din lemn masiv de stejar, aduce un plus de eleganță și suplețe living-ului tău, prin asocierea cu cadrele metalice. Blatul de 25 mm. grosime este înnobilat cu furnir de stejar, vopsit Nuc. Spațioasă, permite invitaților tăi să se adune împreună cu orice ocazie. Disponibilă pe finisaj Nuc.

Caracteristici

Caracteristici
Timp livrare2 - 4 zile
FinisajNuc
ProducatorVladeasa Furniture
Lungime(mm)1680

Livrare si retur

Livrare

SALICE livrează comenzile online cu ajutorul firmei de curierat Nemo Express sau cu ridicare personala din showroom-urile noastre. După plasarea comenzii, îți va fi repartizat un Reprezentant Vânzări, acesta îți va reconfirma prețul și disponibilitatea produselor; îți va comunica costul livrării prin curier și îți va cere acordul final pentru trimiterea comenzii.

Retur

Pentru comert la distanță, cumpărătorul are dreptul să se retragă din contract, respectiv să returneze un bun sau sa renunțe la un Serviciu, în termen de 14 zile calendaristice, fără invocarea unui motiv și fără a suporta vreun cost, decât cel de livrare la retur. Produsele returnate trebuie să fie în aceeași stare în care au fost primite, însotite de accesoriile livrate.

Review-uri

Adauga review