Glisiera Tandem extragere totala cu blumotion 50 kg pt sertar 600mm 566H6000B

Disponibil
SKU
1008004
Termenul de livrare va fi comunicat dupa plasarea comenzii
144,73 lei
CantitateSet
- +
  • Termenul de garanție al produselor este de 12 luni pentru persoanele juridice și de 24 de luni pentru persoanele fizice și se calculează de la data ridicării mărfurilor sau livrării acestora.
  • Pentru articolele care necesita comanda la furnizor, este posibil sa apara anumite diferente de pret care vor fi comunicate dupa preluarea comenzii.
  • Peste 20.000 de produse. Un showroom complet si dedicat de peste 1000 mp
  • Folosirea, inclusiv vizitarea si cumpărarea produselor de pe site-ul www.salice.ro, presupune acceptarea in totalitate si de fiecare data când accesați site-ul nostru, a termenilor si condițiilor sub care sunt furnizate aceste servicii si produse.
  • Retur 30 de zile

Descriere

Sistemele noastre de glisare oferă calitatea oțelului pentru ideile dumneavoastră la sertare din lemn. Avem soluția potrivită pentru fiecare cerință: sistemul de glisare economic STANDARD, sistemul de glisare versatil TANDEM și sistemul de glisare rafinat MOVENTO. Pentru și mai mult confort vă stau la dispoziție diverse tehnologii de mișcare. Serviciile noastre personalizate și ajutoarele pentru prelucrare vă sprijină la o proiectare și montare simplă.

Caracteristici

Caracteristici
DisponibilitateTermenul de livrare va fi comunicat dupa plasarea comenzii
Plasarecorp standard
Tip mecanismAmortizare
Lungime glisiera600
Tip extragereTotala
Unitate de masuraSet

Review-uri

Adauga review