Front Dialux Alb

Disponibil
SKU
1007756
3-7 zile
441,29 lei
Cantitate
- +
  • Termenul de garanție al produselor este de 12 luni pentru persoanele juridice și de 24 de luni pentru persoanele fizice și se calculează de la data ridicării mărfurilor sau livrării acestora.
  • Pentru articolele care necesita comanda la furnizor, este posibil sa apara anumite diferente de pret care vor fi comunicate dupa preluarea comenzii.
  • Peste 20.000 de produse. Un showroom complet si dedicat de peste 1000 mp
  • Folosirea, inclusiv vizitarea si cumpărarea produselor de pe site-ul www.salice.ro, presupune acceptarea in totalitate si de fiecare data când accesați site-ul nostru, a termenilor si condițiilor sub care sunt furnizate aceste servicii si produse.
  • Retur 30 de zile

Descriere

Pentru această categorie de produse, SALICE asigură transport doar pe raza municipiului Cluj-Napoca și comune limitrofe, în limita a 20 km. Condiţii tehnice de realizare a unei uşi - dimensiune minima : 120 x 120 mm - dimensiune maxima : 3800 x 1000 mm - grosimea unei uşi este de 18 mm Avantajele fronturilor Dialux - Ofera un aspect unitar şi minimalist mobilierului, care capata un plus de valoare estetica. - Posibilitatea de a realiza inclusiv panouri decorative din materialul cu luciu înalt. - Aplicarea cantului cu înalta precizie. - Costuri reduse şi fara pierderi de material. - Termene de livrare scurte, de maxim doua saptamâni. Caracteristicile materialelor Fronturile confecţionate din panourile cu luciu înalt Dialux, create de Prem Line şi oferite de Cressent, sunt soluţia ideala prin eleganţa şi simplitate. Datorita rezistenţei la zgârieturi şi abraziune, impermeabilitaţii şi rezistenţei la pete, panourile Dialux sunt uşor de întreţinut. Folia PET folosita pentru aceste panouri este produsa din materiale reciclate, Dialux fiind un produs prietenos cu mediul. Calitatea este garantata de certificatul CATAS. Funcţionalitatea panourilor Dialux le face uşor de prelucrat, fiind ideale pentru crearea unui mobilier chiar şi pentru un mediu elegant şi rafinat, iar Cressent va poate oferi acum un serviciu complet prin debitarea la dimensiunea dorita şi cantuirea panourilor, pentru a fi mai aproape de mobilierul visat.

Caracteristici

Caracteristici
Disponibilitate3-7 zile
DecorUni
Finisajlucios

Review-uri

Adauga review