Pentru plasarea unei comenzi:

1. Accesează meniul vertical de produse, din stânga paginii Acasă (Homepage) - www.salice.ro.

2. Selectează produsele dorite şi adăugă-le în Coşul de cumpărături prin apăsarea butonului « Adaugă în coș ».

3. După ce ai adăugat produsele dorite în Coşul de cumpărături și l-ai verificat (« Mergi la coș » / « Vezi coș »), apasă butonul « Plasează ».

4. Ai posibilitatea de a-ți crea un cont de client în acest ultim pas, sau poți finaliza comanda şi fără cont de client.

5. În ambele situaţii completează datele solicitate (sau asigură-te că sunt corecte, în caz de pre-completare).

6. Verifică datele introduse (adresa de facturare, adresa de livrare) și produsele comandate.

7. Finalizează comanda prin bifarea opțiunii “Am citit și sunt de acord cu termenii & condițiile” și apăsarea butonului « Plasează comanda ».

8. Vei primi un email de confirmare cu detaliile comenzii.  

 

Următorii pași:

După plasarea comenzii, îți va fi repartizat un Reprezentant Vânzări. Acesta îți va reconfirma prețul și disponibilitatea pe stoc a produselor; îți va comunica costul livrării prin curier și îți va cere acordul final pentru trimiterea comenzii.  

Metode de plată: Poți plăti prin ramburs la curier sau cu ordin de plată, la cont bancar IBAN: RO26BTRL01301202958228XX deschis la Banca Transilvania, Cluj-Napoca  

Metode de livrare: SALICE livrează comenzile online cu ajutorul firmelor de curierat Urgent Cargus, Fan Courier și PTT Express.

În cazul în care dorești să apelezi la un alt curier sau să organizezi propriul transport, comunică acest lucru către Reprezentantul de Vânzări alocat.

POȚI  SĂ OPTEZI ȘI PENTRU RIDICAREA DIN MAGAZINELE SALICE, fara costuri suplimentare.