Buton H147 47RU1 masinuta Fiat 600

Disponibil
SKU
1006182
Termenul de livrare va fi comunicat dupa plasarea comenzii
15,70 lei
Cantitate
- +
  • Termenul de garanție al produselor este de 12 luni pentru persoanele juridice și de 24 de luni pentru persoanele fizice și se calculează de la data ridicării mărfurilor sau livrării acestora.
  • Pentru articolele care necesita comanda la furnizor, este posibil sa apara anumite diferente de pret care vor fi comunicate dupa preluarea comenzii.
  • Peste 20.000 de produse. Un showroom complet si dedicat de peste 1000 mp
  • Folosirea, inclusiv vizitarea si cumpărarea produselor de pe site-ul www.salice.ro, presupune acceptarea in totalitate si de fiecare data când accesați site-ul nostru, a termenilor si condițiilor sub care sunt furnizate aceste servicii si produse.
  • Retur 30 de zile

Descriere

La Salice gasiti o varietate de mânere, butoni si agatatori adecvate mobilierului copiilor. E bine sa alegeti aceste accesorii tînând cont de vârsta copilului – o mare importanta trebuie acordata materialului si formei din care sunt realizate acestea. Pentru vârste mai fragede sunt mai adecvate accesoriile fara capete sau muchii ascutite si din materiale mai moi. Modele permit ulterior înlocuirea acestora, pe masura dezvoltarii copilului.

Caracteristici

Caracteristici
DisponibilitateTermenul de livrare va fi comunicat dupa plasarea comenzii

Review-uri

Adauga review