Baza de masa Dublin Patrata neagră

Disponibil
SKU
1005525
Termenul de livrare va fi comunicat dupa plasarea comenzii
579,91 lei
Cantitate
- +
  • Termenul de garanție al produselor este de 12 luni pentru persoanele juridice și de 24 de luni pentru persoanele fizice și se calculează de la data ridicării mărfurilor sau livrării acestora.
  • Pentru articolele care necesita comanda la furnizor, este posibil sa apara anumite diferente de pret care vor fi comunicate dupa preluarea comenzii.
  • Peste 20.000 de produse. Un showroom complet si dedicat de peste 1000 mp
  • Folosirea, inclusiv vizitarea si cumpărarea produselor de pe site-ul www.salice.ro, presupune acceptarea in totalitate si de fiecare data când accesați site-ul nostru, a termenilor si condițiilor sub care sunt furnizate aceste servicii si produse.
  • Retur 30 de zile

Descriere

Bază de masă Dublin Patrata neagră H: 720 mm  Pentru blaturi de maxim 900 x 900 mm. Dimensiuni: bază L = l = 400 mm, H = 720 mm. Baza de masa Dublin patrata este eleganta si stabila, având aplicații pentru mese de restaurant, cafenea sau club cu blat patrat. Baza de masa Dublin este din fonta, vopsita in culoare neagra. Este compusa din doua parti: baza de masa in forma patrata cu dimensiunea de 400 x 400 mm, realizata prin turnare din fonta si coloana de masa este realizata din teava de otel, ambele fiind ulterior vopsite in camp electrostatic in culoarea neagra. Piciorul Dublin P este prevazut in partea de jos cu picioruse din plastic reglabile pe inaltime. Poate forma o masa impreuna cu diferite blaturi de masa, dimensiunea maxima de blat care poate fi plasat pe acest picior fiind de 900 x 900 mm.

Caracteristici

Caracteristici
DisponibilitateTermenul de livrare va fi comunicat dupa plasarea comenzii
FinisajNegru

Review-uri

Adauga review