Sisteme pentru sertare

Sisteme pentru sertare

 

 

Filtreaza
produse/pagina
Filtreaza
produse/pagina

Pentru cele mai diverse zone din locuință

Sistemele de glisare de la Blum transformă mișcarea sertarelor de lemn într-o experiență deosebită. Faptul că sunt stabile și au o capacitate mare de încărcare îl dovedesc în activitatea de zi cu zi în bucătărie. Acestea se potrivesc la fel de bine în baie, hol, camera de zi sau în dormitor. Indiferent unde – sistemele noastre de glisare creează un confort ridicat în locuință.

Mai mult confort la mișcare

Sistemele noastre de glisare se remarcă prin proprietăți de rulare foarte bune. Glisare lină și silențioasă asigură un confort ridicat al mișcării. Sunt de evidențiat și stabilitatea ridicată și funcționalitatea fiabilă a produselor noastre. Indiferent pentru ce sistem optați, veți asigura clienților dvs. un confort ridicat în tot spațiul de locuit.

Calitate cu sistem

MOVENTO, TANDEM și STANDARD sunt concepute pentru a fi deschise și închise de 100.000 de ori, dintre care de 30.000 de ori până la maxim. Rolele cilindrice din material plastic cu forțe de frecare reduse ale șinelor de glisare împiedică formarea șpanului metalic. Noi punem mare preț pe precizie în producție. Pentru ca sistemele noastre de glisare să aducă confort pe toată durata de viață a mobilierului.