Panouri Antistropi

Panouri Antistropi

 

 

Filtreaza
produse/pagina
Filtreaza
produse/pagina

Adaugati un strop de culoare cu Alusplash

O alternativa moderna la spalshback-uri din sticla, acril si placi colectia propusa de AluSplash are un luciu ridicat fiind versatila si ecologica. Paleta de culori a fost creata pentru a include culori calde, neutre precum si nuante de accesnt vibrante si indraznete pentru a se potrivi oricarei scheme de culori interioare.

Intretinere sigura , igienica si redusa

Murdaria poate fi stearsa cu usurinta cu o carpa din microfibra. Suprafata de vopsea netoxica si fara plumb. Nu se va sparge sau crapa ca sticla. Usor de curatat si de intretinut.

Rezistenta la foc ,aburi si apa

Panou ideal si pentru placarea peretilor din baie. Rezistent la foc si sigur de utilizat in spatele plitei de gatit cu gaz, spre deosebire de placile acrilice. Mentineti o distanta de 30 mm de la marginea blatului. Gama de culori il recomnada a fi combinat cu orice decor de blat de bucatarie

Rapid si usor de instalat

Nu necesita instalare profesionala scumpa. Poate fi canelat si pliat in jurul colturilor, fara imbinari. Usor de realizat decupaje pentru prize electrice. Gama completa de profiluri de margine si colt disponibile pentru un design curat.